Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekshibicija

Jelušić skija usred Moskve, za nagradu od 30.000 USD

Ana Jelušić
Goran Stanzl
21.11.2009.
u 09:17

Na večerašnji ekshibicijski paralel-slalom usred Moskve, na rampi dugoj 210 metara, pozvano je 14 skijaša i sedam skijašica među kojima će biti i Ana Jelušić.

Jelušić je, za razliku od Ivice Kostelića, prihvatila poziv pa će samo za dolazak dobiti 10.000 USD. I dok se svestranom Ivici ta utrka nije uklapala u planove, Ani moskovska avantura neće zasmetati jer ona vozi samo slalom.

– Jako se radujem nastupu, već sam se prepala da zbog problema sa sinusima neću nastupiti. I dok su u Svjetskom kupu sve utrke slične, ovo je nešto posebno.

Da su sinusi bili “uporniji” izbili bi joj iz ruku 10.000 američkih dolara.

– Glupo bi bilo reći da mi taj novac nije važan jer skijanje, kada vozite samo jednu disciplinu kao ja, baš i nije dohodovno. U Svjetskom kupu dobro prođu prva trojica, a oni iza desetog mjesta često ne dobiju ništa. Zamislite koliko je to nepravedno da spustaši koji su riskirali život i stigli 11. ne dobiju ništa – kaže Ana.

Da u Moskvi pobijedi, Ana bi zaradila 30.000 USD, koliko će dobiti i muški pobjednik iz ukupnoga nagradnog fonda od 315.000 USD.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije