UFC 172

Jones i dalje nezaustavljiv, Johnson iznenadio odličnim nastupom

Jon Jones
Fight Site
27.04.2014.
u 11:17

Luke Rockhold slavio je u borbi protiv Tima Boetscha već nakon samo dvije minute borbe u prvoj rundi zahvaljujući kimuri, a tek nešto malo više vremena bilo je potrebno Jimu Milleru da uguši Yancyja Medeirosa

UFC 172 koji se održao u noći sa subote na nedjelju po našem vremenu na istočnoj obali SAD-a u Baltimoreu donio nam je nekoliko izuzetno zanimljivih borbi, a najviše pažnje bilo je usmjereno prema glavnim zvijezdama Jonu Jonesu i Gloveru Teixeiri.

Radilo se o meču za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji, a Jones je bez većih poteškoća opravdao status favorita te je nastavio svoj veliki pobjednički niz novim slavljem jednoglasnom sudačkom odlukom nakon odrađenih svih pet rundi.

Ne može se Teixeiri zamjeriti ništa previše, pokušavao je u više navrata raznim udarcima srušiti aktualnog prvaka, nerijetko je čak i precizno pogađao, ali Jones je ipak bio svestraniji te se bolje snalazio u oktogonu, iako je čak u jednoj situaciji opomenut ubog ubadanja protivnika prstom u oko. Jones je svojom većom aktivnošću i boljom preciznošću potpuno zasluženo još jednom stavio pojas oko svog struka nakon odrađene borbe.

U sunaslovnoj borbi večeri približno 13 tisuća gledatelja u Baltimore Areni ostalo je prilično ugodno iznenađeno nastupom Anthonyja Johnsona u meču protiv Phila Davisa. U svom prvom povratničkom nastupu u UFC-u nakon siječnja 2012. godine pokazao je kako je definitivno opravdao ponovni poziv izuzetnom dominacijom te slavljem jednoglasnom sudačkom odlukom.

Luke Rockhold slavio je u borbi protiv Tima Boetscha već nakon samo dvije minute borbe u prvoj rundi zahvaljujući kimuri, a tek nešto malo više vremena bilo je potrebno Jimu Milleru da uguši Yancyja Medeirosa.

Više pročitajte na Fight Siteu.

UFC 172:

Jon Jones def. Glover Teixeira - jednoglasna sudačka odluka
Anthony Johnson def. Phil Davis - jednoglasna sudačka odluka
Luke Rockhold def. Tim Boetsch - submission (Kimura R1 2:08)
Jim Miller def. Yancy Meideiros - tehnički submission (giljotina R1 3:18)
Max Holloway def. Andre Fili - submission (giljotina R3 3:39)

Joseph Benavidez def. Tim Elliot - submission (giljotina R1 4:08)
Takanori Gomi def. Isaac Vallie-Flagg - jednoglasna sudačka odluka
Bethe Correia def. Jessamyn Duke - jednoglasna sudačka odluka
Danny Castillo def. Charlie Brenneman - KO (R2 0:21)

Chris Beal def. Patrick William - KO (leteće koljeno R2 1:51)

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tompa
10:32 28.04.2014.

Ja se nadam da će uskoro netko ubiti tog Jonesa u kavezu. Najantipatičniji borac uz Franka Mira. Najsimpatičniji su Dos Santos i Roy Nelson, a i najbolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije