ZASLUŽENA MIROVINA

Još jedna nogometna legenda završila karijeru. Njegove poteze u Barceloni svi će pamtiti

FILE PHOTO: Premier League - Tottenham Hotspur v Liverpool
Foto: David Klein/REUTERS
1/2
07.07.2024.
u 20:30

U karijeri je osvojio 32 klupska trofeja, a osvojio je i tri europska prvenstva za mlađe kategorije sa Španjolskom. Za seniorsku vrstu Španjolske skupio je 46 nastupa, zabivši 2 gola.

Još jedan igrač se odlučio za rani odlazak u mirovinu. Nakon Kroosa od nogometa se odlučio oprostiti i Thiago Alcántara (33). Thiago dolazi iz nogometne obitelji. Njegov otac Mazinho s Brazilom je osvojio Svjetsko prvenstvu 1994, dok je brat Rafinha igrao za Inter, Bayern, PSG, Barcelonu i par drugih klubova. 

Thiago je najpoznatiji iz svoga vremena u Barceloni u kojoj je počeo igrati s 18 godina, nastupivši 100 puta. Nakon Barcelone odlazi u  Bayern gdje skuplja 235 nastupa, pa u Liverpool za koji je odigrao 98 utakmica. Prvak Europe je bio dva puta, jednom s Barcelonom i jednom s Bayernom.

 

U karijeri je osvojio 32 klupska trofeja, a osvojio je i tri europska prvenstva za mlađe kategorije sa Španjolskom. Za seniorsku vrstu Španjolske skupio je 46 nastupa, zabivši 2 gola.

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija više nije u TOP 10 na svijetu. To bi mogao biti veliki problem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije