UTRKA S VREMENOM

Olmo se ozlijedio i upitan je za polufinale! Katastrofalne vijesti za furiju uoči Francuske

Španjolska je pobjedom nad Njema?kom 2:1 prvi polufinalist Europskog prvenstva
Foto: Bernd Weißbrod/DPA
1/3
07.07.2024.
u 17:55

Toni Kroos je u punome smislu riječi "raznio" Pedrija koji je u 8. minuti morao napustiti teren i više neće moći igrati na Euru. Umjesto njega je ušao Dani Olmo i bio glavni akter furiozne pobjede, ali sada je i on u problemima

Reprezentacije Francuske i Španjolske susrest će se idućeg utorka u polufinalnoj utakmici Europskog prvenstva u Njemačkoj. Ogled je na rasporedu u 21 sat, a igra se na Allianz Areni u Münchenu. Francuzi su u taktički intenzivnoj i dugoj utakmici protiv Portugala slavili nakon izvođenja udaraca s bijele točke. Španjolci su u polufinale došli preko domaćina kada su u 119. minuti zabili za konačnih 1:2.

Utakmica Njemačke i Španjolske ostala je obilježena diskutabilnim odlukama engleskog suca Anthonyja Taylora. Osim što je bez gledanja snimke odlučio da Nijemcima neće dati penal nakon što je Marc Cucurella igrao rukom u 106. minuti, vjerojatno još veći propusti bio je prilikom starta Tonija Kroosa na Pedrija. Njemački veznjak je u punome smislu riječi "raznio" mladog igrača Barcelone koji je u 8. minuti morao napustiti teren i više neće moći igrati na Euru. Kroos za to nije dobio niti žuti karton.

GALERIJA Pogledajte kako izgleda raskošna kuća Luke Modrića u elitnom zadarskom naselju Kožino

Španjolska je pobjedom nad Njema?kom 2:1 prvi polufinalist Europskog prvenstva
1/19

Međutim, španjolski izbornik imao je asa u rukavu kojeg još uvijek nije bio u potpunosti iskoristio. Riječ je od Daniju Olmu, zvijezdi Leipziga i bivšem igraču Dinama čiji se veliki transfer u nogometni vrh već nekoliko godina željno iščekuje, a za svoje igre prikuplja pohvale diljem nogometnog svijeta. Tako je bilo i protiv Njemačke kada je zabio prvi te asistirao za drugi pogodak.

Ipak, Luis de la Fuente nema sreće pa se na kraju utakmice ozlijedio i Olmo. Španjolski mediji pišu kako je Olmov nastup protiv Francuske u polufinalu pod velikim upitnikom. Španjolski list AS navodi, a vjerojatno se dobrim dijelom i nada, da će ofenzivac biti spreman za veliku utakmicu, no sigurno je da će fizioterapeuti reprezentacije imati pune ruke posla kako bi ga osposobili za još jedan veliki doprinos u borbi za naslov prvaka Europe.

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija više nije u TOP 10 na svijetu. To bi mogao biti veliki problem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije