igrači složni:

'Još nismo izgubili od Italije, nećemo ni sada!'

ćorluka
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/7
11.11.2014.
u 15:00

Zadnji put imali smo problema s Balotellijem, pogotovo u prvom poluvremenu. Bit će opasan iako nije u formi, kaže Ćorluka

– Ovo je utakmica koju smo svi čekali. Super je što imamo devet bodova kao Italija, pa nećemo imati preveliki pritisak – kazao je Vedran Ćorluka tijekom okupljanja reprezentativaca koji nisu otputovali na utakmicu s Argentinom. Okupljanje je ponovno upriličeno u zagrebačkom hotelu As.

Hrvatski branič naglasio je kako će Pirlo sigurno nedostajati Italiji.

– Pirlo je jedan, on vidi cijeli teren. No, imaju oni igrače. Mi se moramo postaviti onako kako mi igramo, i stvoriti im probleme. Zadnji put smo imali problema s Balotellijem, pogotovo u prvom poluvremenu. Bit će opasan iako nije u formi. Htjet će pokazati da je onaj stari.

Čarli je još rekao kako sigurno svi koji neće igrati protiv Argentine žale zbog toga.

– Takve utakmice igraju se jednom u pet godina. Ali, Italija je prioritet. Nisu sporne dvije utakmice u četiri dana, već postoji strah od ozljeda.

Naglasio je da od Italije još nismo izgubili te kako se nada da se to neće dogoditi ni sada.

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Kapetan Darijo Srna rekao je kako je utakmica s Italijom jako važna, ali nije odlučujuća.

– Bez obzira na rezultat, još je jako mnogo bodova ispred nas. Azerbajdžan znači isto kao i Italija – rekao je Srna i dodao:

– Danas imamo priliku pogledati budućnost hrvatskog nogometa. Mislim da je izbornik napravio dobru taktiku što je poslao u London dečke koji manje igraju. Zaslužili su to igrama u svojim klubovima, oni će jednog dana zauzeti naša mjesta. Argentina im je jako dobra škola.

Optimist uoči Italije je i Dejan Lovren.

– Bit će teška utakmica, imaju jako mnogo dobrih pojedinaca. Ali, ja sam pozitivan, idemo to pobijediti! Balotelli je vrhunski igrač, trenutačno je u lošijoj formi, ali to se može svaki čas promijeniti. Snažan je, zna zabiti, treba ga imati svake sekunde na oku. Spreman sam za njega, a nismo razgovarali o utakmici.

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Naglasio je da se sjajno osjeća. Dodao je i kako će bodriti suigrače u utakmici s Argentinom.

– Volio bih biti tamo s dečkima, barem da gledamo utakmicu. Ali, bodrit ćemo ih iz Zagreba. Ne bojim se debakla, imamo mladu kvalitetnu ekipu s dosta samopouzdanja. Neka odigraju sa srcem, ali pametno. Očekujem pozitivan rezultat.

Ivan Perišić istaknuo je da će Italija biti dosta oslabljena ako ne bude Pirla.

– Prednost je ako njega neće biti. Ali sve je na nama, sve ovisi o tome kako ćemo se mi postaviti.

>>Ako želi napredovati Kovačić mora napustiti Inter!

Komentara 8

MA
Mar...anac
16:49 11.11.2014.

Prvo su novinarcici pisali kako se samo Suker usudio ugovoriti tu tekmu sa Argentinom,i izmoriti igrace prije tako vazne tekme sa Italijom,koja se odmara. No sad kada je Kovac poslao mlade,bezveznjaci pisu kako bi SVI igraci zeljeli igrati protiv Argentine. I Kovac i Suker povukli su odlicne poteze.Tocka. Naprijed kockasti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:57 11.11.2014.

i B reprezentacija HR je dostojan takmac najboljim svjetskim reprezentacijama te se otimaju koja bi s njom odigrala prijateljsku utakmicu... kad se govori o evropskom brazilu, onda se naravno misli na hr reprezentaciju. zašto uopće spominjati sloveniju ako pričamo o o najboljim svjetskim momčadima kamo HR spada kao učesnica skoro svih evropskih i svjetskih prvenstava.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:01 11.11.2014.

Navodno je haška pravda iskopleksiran što elan i ljubljanska banka nisu ušli u izbor za glavnog sponzora HR reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije