Dinamo uoči Slavena u kupu

Još se ne zna tko će prenositi Dinamove utakmice

\'21.10.2010.,stadion u Maksimiru, Zagreb - Europska liga, 3. kolo, Dinamo Zagreb  - Club Brugge.Trener Dinama Vahid Halilhodzic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
05.04.2011.
u 12:39

Uđu li plavi u finale kupa, moguće je da se susret prenosi (samo) na internetu, a za iduću sezonu nema ugovora ni s HTV-om, ni s bilo kim drugim

Dinamo u srijedu (18 sati) igra prvu utakmicu polufinala kupa protiv Slavena Belupa, čiji će prihod ići za udrugu Zajedno za legende Dinama. Prijenos će biti uživo na 24sata.hr.

Član generacije 1967. Zlatko Škorić žali što je na posljednjoj utakmici s koje je prihod išao legendama prodano samo 240 ulaznica. Pozvao je navijače da sutra dođu, a novinare je zamolio da klupske legende ne nazivaju sirotinjom:

- Svi imamo problema, neki više, neki manje, ali nemojte nas tako omalovažavati. Tim je dečkima nekad pljeskao pun stadion! - rekao je Škorić.

A Halilhodžić je osim o Slavenu pričao o izjavama igrača da žele otići.

- Ljudski je da žele otići, a i klub živi isključivo od prodaje igrača, što trenera stavlja u vrlo tešku situaciju. Ja kao trener ću inzistirati da svi igrači do zanjeg dana sezone budu 100 posto koncentrirani na svoj posao. Uočim li da netko nije u takvom stanju, odmah ćemo mu se zahvaliti!

Možete li utjecati da ne bude rasprodaje?

.- Ne znam ni što će biti sa mnom, a kamoli s igračima, ja nemam para niti ja kupujem. A to što igrači pričaju "traži me Manchester, traži me ovaj, onaj", pustimo to, i mene traži Neretva iz Metkovića da se vratim!

Ivan Tica, direktor marketinga kluba, naglasio je:

- Postoji opcija, ako Dinamo uđe u finale kupa, da se i te utakmice prenose na internetu a ne na televiziji. A za iduću sezonu 2011./12. još nikome nismo prodali prava prijenosa i otvoreni smo za pregovore.

 

Komentara 5

VI
Vito
13:19 05.04.2011.

Još se ne zna tko će prenositi Dinamove utakmice Na burzi rada ima toliko nezaposlenih bez kvalifikacije pa bi bilo lijepo kad bi ih zaposlili kao nosače pa neka oni prenose utakmice s jednog mjesta na drugo. I tako bii bili svi zadovoljni, jahačica jaca zbog povećanja zaposlenosti, nezaposleni zbog posla, a dinam ovce i tako više nitko ne smatra ozbiljnim igračima.

DU
Deleted user
13:11 05.04.2011.

Slažem se sa Škorićem... , tim je više nečija (zna se čija)sramota da te legende Zg nogometa žive tako kako žive !!!!!!!

VK
vječni krojf
14:13 05.04.2011.

Vito,to si ti rekao.Ne zaboravi da su zadnjih 100 godina prvaci ove drzave gdje svi igraci strasno puno vrijede,samo Dinamovi ne.Idi malo u inostranstvo (ne samo u BiH) pa ces cuti za koga u hrvatskoj znaju od klubova,a pogledaj si zadnjih 5 godina transfer Dinamovih igraca.Kad sve saberes vidjet ces da kakis u gace!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije