Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ PRIČE

Josip Brekalo napustio Hajduk, kraj i za Kleinheislera, čistka se nastavlja

01.07.2024.
u 09:31

Brekalo je za Bijele debitirao 3. veljače na gostovanju u Osijeku te je od tada odigrao ukupno 16 utakmica za Hajduk. Nije se ipak uspio izboriti za poziv Zlatka Dalića u reprezentaciji.

Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler od danas više nisu igrači Hajduka, obojici je istekla posudba te se vraćaju u svoje matične klubove, potvrdio je jutros splitski klub.

Obojica su stigli su u Hajduk u zimskom prijelaznom roku na posudbe do kraja sezone - Brekalo iz talijanske Fiorentine i grčkog Kleinheisler  Panathinaikosa.

Brekalo je za Bijele debitirao 3. veljače na gostovanju u Osijeku te je od tada odigrao ukupno 16 utakmica za Hajduk. Pri tom je postigao dva pogotka i upisao osam asistencija za svoje suigrače. Prvi pogodak za Hajduk postigao je u 4:0 pobjedi protiv Slaven Belupa, a zadnji nastup bio mu je u 5:2 pobjedi protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj kada je prekrasnim pogotkom povisio na 4:0 u Zagrebu. Nije se ipak uspio izboriti za poziv Zlatka Dalića u reprezentaciju. Njegov je odlazak s Poljuda bio očekivan na kraju polusezone. 

Kleinheisler je debitirao 28. siječnja na Poljudu u utakmici s Rijekom te je od tada nastupio u 14 službenih utakmica za Hajduk. Postigao je jedan pogodak u Kup utakmici u 5:0 pobjedi protiv Varaždina, a svom učinku dodao je jednu asistenciju. 

- Obojici se zahvaljujemo na profesionalnosti i doprinosu te im želimo puno sreće u životu te uspjeh u nastavku njihovih karijera, objavio je Hajduk koji pod vodstvom novog sportskog direktora Nikole Kalinića obavlja smjenu starog kadra i slaže novi Hajduk. U dolascima najavljuju se velika imena, poput Džeke i Rakitića, ali zasad se 'obnova' svodi na odlaske onih na koje klub više ne računa. 

Nogometaši Hajduka u danas odlaze na središnji dio priprema za novu sezonu koje će se do 10. srpnja održati u slovenskom Bledu

Momčad trenera Gennara Gattusa u Sloveniji će odraditi niz treninga te odigrati četiri prijateljske utakmice sa slovenskim Kalcer Radomljem, ukrajinskim Šahtarom i Ruh Lvivom te turskim Fenerbahčeom

VEZANE VIJESTI:

Komentara 1

FR
freeshooter
13:11 01.07.2024.

...sada se to zove čistka, a do nedavno su to bila ultra mega gigantska nezapamćena enormna pojačanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije