Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA

Objavljena je velika vijest u vezi Rakitića i Hajduka. Ovo će izazvati pravu euforiju u Splitu

Champions League - Group B - Arsenal v Sevilla
Peter Cziborra/REUTERS
01.07.2024.
u 08:22

Istu vijest je jučer podijelio i najpoznatiji sportski novinar Fabrizio Romano, čime je dodatno podgrijao maštu svih navijača bijelih.

Ugledni talijanski novinar i stručnjak za transfere Nicolo Schira, minutu prije ponoći objavio je na platformi X vijest prema kojom Ivan Rakitić uskoro postaje novi član splitskog Hajduka. Informacije koja ima Schira je podijelio sa svojih više od 300 tisuća pratitelja na toj društvenoj mreži, označio je Rakitića i Hajduk pa napisao: 'Ivan Rakitić sve je bliži Hajduku.'

GALERIJA Englezi žestoko napali svoju reprezentaciju

Champions League - Group B - Arsenal v Sevilla
1/62

Istu vijest je jučer podijelio i najpoznatiji sportski novinar Fabrizio Romano, čime je dodatno podgrijao maštu svih navijača bijelih.

- Hajduk pokazuje ozbiljan interes za Rakitića. Sada je stupio u kontakt s igračevim zastupnikom. Rakitić je u siječnju prešao iz Seville u Al Shabab, ali Gattuso ga želi dovesti u Hrvatsku. On je prioritetna meta treneru i direktoru. Čeka se službena ponuda - objavio je Romano. 

VEZANI ČLANCI:

Rakitić je jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena. Legenda vatrenih rođena je u Švicarskoj i nastupao je za Basel, Schalke, Sevillu i Barcelonu, od siječnja ove godine igra za saudijski Al Shabab. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Platonix
Platonix
07:21 03.07.2024.

Do vikenda će doći i Modrić🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije