POVRATAK

Joško Jeličić ima novi posao nakon što je napustio emisiju usred Eura. Poznato je što će sada raditi

Screenshot HRT
31.07.2024.
u 15:33

Jeličića smo ovog ljeta mogli gledati u ulozi stručnog komentatora na HRT-u prilikom prijenosa Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Ovog vikenda očekuje nas početak natjecanja SuperSport HNL-a, a MaxSport je najavio pojačanja u stručnom kadru što se tiče analitičkog dijela. Bivši nogometaši koji su igrali na HNL pašnjacima Joško Jeličić i Hrvoje Vejić pridružit će se voditeljima kao stručni komentatori našeg nogometa. Bivšem nogometašu Dinama, Hajduka i Seville tako nije dugo trebalo da pronađe angažman na nekoj od televizija. 

VEZANI ČLANCI:

Jeličića smo ovog ljeta mogli gledati u ulozi stručnog komentatora na HRT-u prilikom prijenosa Europskog prvenstva u Njemačkoj. No, nakon ispadanja Hrvatske s turnira, nakon tek tri odigrane utakmice, povukao se s tog mjesta i ozbrazložio kako više nema motiva nakon što nismo prošli skupinu. O svemu je obavijesti i šefa sportske redakcije Marka Šapita jer je smatrao kako je sve ostalo 'odrađivanje posla'. 

Sada je pred njim novi posao, 5. kolovoza u 18 sati, imat će premijernu emisiju 'Studio HNL'. 

 

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

1/19

Komentara 5

DU
Deleted user
01:43 06.08.2024.

Josko sve naj i ne daj se. ova manjina sto drzi sve novine nije vecina hrvata koji te cijene i stuju!

KL
Klokan
18:22 01.08.2024.

A koga si ti vodio? Znam da on je igrao za Dinamo, Hajduk i Hrvatsku, a ti?

NE
Nemanadimak
17:17 31.07.2024.

Za komentatora je iznimno dobar. Ubacuje emocije i to je dobro. U svakom slucaju zanimljivo za slusati. Koliko je kvalitetno i koliko se razumije u nogomet to je druga stvar ali za komentiranje to nije najbitnije. Jedna sezona ce biti dovoljna sa njime i veselim se njegovom uspjehu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije