Razbjesnili ga skandiranjem Kosovu

Jovanoviću zbog "pucnjave" prijeti pet godina suspenzije

'Milan Jovanovic, Liverpool Photo: Press Association/Pixsell'
'John WaltonPress Association/Pixsell'
22.09.2011.
u 18:42

Nogometaš Anderlechta Milan Jovanović (na fotografiji) pod istragom je Europske unije zbog incidenta na utakmici protiv Club Bruggea

Jovanović je postigao gol za konačnih 1:1 u 91. minuti, a proslavio ga je tako što je rukama simulirao rafalno pucanje iz kalašnjikova po navijačima Bruggea, koji su ga vrijeđali tijekom cijele utakmice te pritom skandirali "Kosovo, Kosovo". Moguća kazna za takvo djelo je od 250 do 5000 eura te zabrana igranja od tri mjeseca do pet godina.

– Tretiramo Jovanovića kao sve ostale, tim je činom poticao na mržnju – rekao je belgijski ministar Joe Vanecke.

Jovanović je pak odgovorio:

– To je samo bila moja reakcija na klicanje Kosovu. Politici nije mjesto u sportu. 

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zakora
20:10 22.09.2011.

vidi se da je bio kalasnjikov, jer je mjenjao sanzer sa desnom rukom. sta mislite da je mozda gadjao tomsonom. koja bi to bila bruka

ZD
Zoran-Düsseldorf
20:34 22.09.2011.

Ma bice od toga nista.....

OB
-obrisani-
19:50 22.09.2011.

He he a kako znaju da je simulirao bas kalisnjikov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije