ZVIJEZDA U SPLITU

Juan Mata: Obožavam Split, želim igrati 
na turniru 4 kafića

Juan Mata
Foto: PA/Pixsell
1/2
04.07.2014.
u 09:15

Otac Juana Mate, još iz vremena kada je dogovarao ogled Barce i Hajduka, zaljubio se u Split i ostao prijatelj s Joškom Svagušom.

Proteklih je dana u Dalmaciji uživao Juan Mata, zvijezda Manchester Uniteda. Dio odmora proveo je na Hvaru, a glavna destinacija bio mu je Split. Naime, Matin otac Juan Manuel, još iz vremena kada je dogovarao prijateljski dvoboj Barcelone i Hajduka, zaljubio se u dalmatinsku metropolu, iz tog vremena datira i njegovo veliko prijateljstvo s nekadašnjim predsjednikom bijelih Joškom Svagušom.

Tako je španjolski reprezentativac očevim stopama krenuo u vidanje rana sa Svjetskog prvenstva. Provodeći se po splitskim kafićima, naletio je na hrvatske reprezentativce Antu Rebića i Ivana Perišića, valjda su imali o čemu razgovarati.

– Oduševio me Split, nisam očekivao da je to tako lijep grad. Otac mi je pričao da je super, ali da će biti ovako lijepo, nisam mogao vjerovati. Prvom sljedećom prigodom opet ću doći ovamo. Moji splitski prijatelji pričali su mi o turniru "4 kafića" što se igra nakon Božića. Volio bih doći zaigrati, znam da je nastupio i Edin Džeko. No, trenutačno zbog obveza u Manchester Unitedu ne mogu igrati. Znate da se prvenstvo Engleske ne prekida – kazao je Mata.

S posebnim užitkom jednu od večeri Mata je proveo u Adriatic Sushi&Oyster baru Split, u Dioklecijanovoj palači. Uživao je u kamenicama, bifteku od tune...

>>Novi nogometni svijet: U drugom krugu samo šest europskih momčadi

>>Svjetski prvaci idu kući! Španjolska izgubila i od Čilea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije