Turnir u padelu

Jukopila i Peterlin bolji od Poljaka i Salopeka

Padel
Foto: Padel.hr
1/12
07.01.2017.
u 22:36

Dečki su opet demonstrirali koliko je padel atraktivan sport, a posebno je oduševio polufinalni dvoboj Marcana i Veića protiv Poljaka i Salopeka

Goran Jukopila i Damjan Peterlin pobjednici su sedmog turnira u padelu. Oni su u finalnom meču sa 6:4, 6:4 pobijedili Tomislava Poljaka i Antonija Salopeka, dvojac koji je osvojio zadnji turnir.

Neslužbeno prvenstvo Zagreba ovaj je put u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma okupilo pedesetak parova.

Među ostalima nastupili su: Robert Prosinečki, Janko Janković, Arijan Ademi, Mario Carević, Dino Marcan, Antonio Veić, Mate Delić...

Dečki su opet demonstrirali koliko je padel atraktivan sport, a posebno je oduševio polufinalni dvoboj Marcana i Veića protiv Poljaka i Salopeka. Pobjednici utješnog turnira su Moran Đurašina i Nikola Srečec.

Nagrade najboljim pojedincima podijelio je Robert Prosinečki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije