Pozivnica za subotu

Drugi noćni turnir u padelu na Zagrebačkom velesajmu

Padel
Foto: Večernji list
1/15
18.11.2016.
u 00:10

Padel je najbrže rastući sport u svijetu koji je zaintrigirao i brojne Hrvate.

Padel centar na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 10, ulaz sa Avenije Dubrovnik) u subotu, 19. studenoga, organizira drugi noćni turnir. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na brojeve telefona 014678-758 i 099/3967-039. 

Organizatori najavljuju da će na turniru nastupiti preko 50 parova. Zadnji turnir okupio je brojne poznate osobe iz javnog i sportskog života Hrvatske koje su najavile dolazak i u subotu. Padel je najbrže rastući sport u svijetu koji je zaintrigirao i brojne Hrvate. Sportski život grada Zagreba tako je obogaćen za novi zanimljivi sportski sadržaj. Natjecanje počinje od 18 sati.

>>Na prvi noćni turnir došli Ćorić, Prosinečki, Leko, Šimenc, Peternac...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije