dinamo

Jurčić: Izbori li Bilić Euro, želio bih da mu se podigne spomenik

Kruno Jurčić
Goran Stanzl/Pixsell
05.10.2011.
u 20:00

Kadar plavih sve je puniji, Kruno Jurčić veseli se što su puni trening, a žestoko se uvježbavalo presing, odradili s momčadi Mehmed Alispahić i Arijan Ademi.

- Rade odlično, sljedeći tjedan Alispahić će na kontrolu, ako mu je ruka zarasla, moći će odmah konkurirati za utakmice - kaže Jurčić.

Chago još mora obaviti neke preglede, Bišćana gležanj malo boli, malo ne.

- Igor ima strašnu volju i divim mu se, nije lako svaki dan dolaziti u dvoranu i stalno vježbati sam - kaže Jurčić, koji će danas sve raspoložive igrače povesti u Opatiju na utakmicu s tamošnjim ligašem, no više će igrati oni koji su dosad manje igrali.

Jurčić se još jednom okrenuo utakmici Grčka - Hrvatska.

- Bilić i dečki sad ne igraju samo za reprezentaciju već i za cijeli hrvatski nogomet, za svakog nogometaša, svakog trenera, svakog navijača. Uz njih sam svim srcem i ako Nane i dečki izbore odlazak na Euro, za to sam da im se podigne spomenik - pomalo je euforičan Kruno Jurčić. (rj)

Alispahić i Ademi već treniraju s momčadi punom snagom, Ibañez ima problema s preponama

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar babas
babas
22:14 05.10.2011.

I normalno hoćeš da se i tebi podigne spomenik jer si izborio Ligu prvaka?

Avatar Idler 3
Idler 3
22:15 05.10.2011.

Lijepo rečeno i ponajviše od svega pohvalno u trenucima dok kojekakvi \"znalci\" pljuju i po Biliću i po reprezentaciji.

OB
-obrisani-
22:14 05.10.2011.

- Bilić i dečki sad ne igraju samo za reprezentaciju već i za cijeli hrvatski nogomet, za svakog nogometaša, svakog trenera, svakog navijača. Uz njih sam svim srcem i ako Nane i dečki izbore odlazak na Euro, za to sam da im se podigne spomenik - pomalo je euforičan Kruno Jurčić. >>>>>>>> Mjesto za potpis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije