U Maksimiru slažu strategiju za veliki derbi u Splitu

Jurčić: Ma kakav Real Madrid, gdje je to...?

'02.08.2011., Hitrec-Kacijan, Zagreb - Trening nogometasa GNK Dinamo dan prije uzvratne utakmice 3. pretkola Lige Prvaka protiv HJK Helsinkija. Krunoslav Jurcic, trener GNK Dinamo i Fatos Beqiraj.  Ph
'Goran Stanzl/PIXSELL'
04.09.2011.
u 19:55

Igrači Dinama jučer su dobili slobodan dan. Dobili su ga sad i tko zna kad. Naime, slijede velike utakmice i vremena za odmor neće biti. Već u subotu plavi igraju u Splitu, četiri dana nakon toga u Maksimir dolazi veliki Real.

– Ma kakav Real, gdje je to... Mislim samo na Hajduk – veli trener Kruno Jurčić.

U Splitu bi pobjedom možda mogao riješiti i prvenstvo.

– Ne razmišljam na taj način, to je važna utakmica, ali važna je zbog tri boda, ne bih rekao da se njome može riješiti prvenstvo – smiruje Jurčić.

Smireniji je i nakon što je dobio nalaze pregleda Adriana Calella koji je u subotu u Čakovcu ozlijedio koljeno.

– Odmah je išao na preglede, no čini se da nije ništa strašno. Nema ozljede ligamenata ni meniskusa, samo je natukao tkivo u koljenu. Vjerujem da će za dva-tri dana raditi punom snagom – kaže Dinamov trener.

Bio bi to prilično velik hendikep za Jurčića jer baš su se igrači koji igraju na poziciji zadnjeg veznog počeli osipati zbog ozljeda.

Leko još nezaliječen

– Ademi još nosi onu čizmu, hoda sa štakama i tko zna kad će moći normalno trenirati. Jerko Leko još ima problema zbog udarca koji je dobio u Malmöu, na terapiji je. No očekujem da će on, Ibanez, Cufre i Calello jako brzo u puni pogon. Ma šteta je što svi nisu bili u punom pogonu sad kad smo obnavljali kapacitete – ističe Jurčić.

Trener plavih nakon reprezentativnih obveza pokušat će izjednačiti stanje svih igrača.

– Nije lako, neki će u reprezentaciji igrati u obje utakmice, neki neće uopće, sve to nekako treba dovesti na istu razinu s igračima koje sam imao na raspolaganju. No, ponosan sam na dečke koje je Bilić pozvao – zaključio je Jurčić.

Ključne riječi

Komentara 32

IV
ivomati
21:48 04.09.2011.

Evo Krune Mourinha, covjeka koji je na jedvite jade u ligu prvaka usao preko DEVETE momcadi AMATERSKE svedske lige

DE
deni88
22:00 04.09.2011.

pa igramo utakmicu protiv najvecih rivala u splitu, a vi se cudite sto kruno razmislja o toj utakmici, a ne o realu, ja bi vise volio da razbijemo hajduk usred splita nego da dobijemo real

IV
ivomati
14:24 05.09.2011.

05.09.2011. u 14:22h SI je napisao/la: e je** ga, nismo svi članovi mense ------------------------------ ne moras biti. samo pazljivo citaj tko je sto izjavio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije