RIJEČI HVALE

Jürgen Klinsmann otkrio da mu je bivši hrvatski izbornik jedini trenerski uzor

Jürgen Klinsmann
Foto: Marius Becker/DPA/Pixsell
24.01.2016.
u 15:18

'Poslije svake utakmice u kojoj nisam zabio gol, govorio je: 'Trebam novu dvojicu napadača'. Bio sam mladić i nisam mogao shvatiti zašto to stalno govori i 'ubija me' svaki put kad nisam zabio gol!'

U ekskluzivnom intervjuu za Goal.com, izbornik SAD-a Jürgen Klinsmann govorio je o trenerima koji su mu uzori, koji su ostavili trag na njega. I zapravo, na to je pitanje spomenuo samo jedno ime, ono Otta Barića!

- Nikad nisam imao savršenog trenera, ali učio sam od svakoga. Čak i od onih kod kojih sam 'udarao u zid'. Sjećam se Otta Barića koji me vodio u Stuttgartu - rekao je Klinsi i nastavio:

- Poslije svake utakmice u kojoj nisam zabio gol, govorio je: 'Trebam novu dvojicu napadača'. Bio sam mladić i nisam mogao shvatiti zašto to stalno govori i 'ubija me' svaki put kad nisam zabio gol! No, bio je to njegov način... a bio je vraški dobar trener!

 No, tada to nisam shvaćao jer sam bio praktički dijete. Kasnije sam imao tvrdih trenera, ali mogao sam se nositi s time jer kad sam imao 20, prošao sam Barića...

>> Više čitajte na Goal.com

>> Otto Barić otkriva tajnu: Što je mislio o Šukeru na Euru 1996.

Komentara 10

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
15:53 24.01.2016.

Barić ne samo da je dobar trener, nego je i fini gospodin.

BA
barkod
17:33 24.01.2016.

Ottek je sa današnje perspektive drugi najbolji trener naše repke , s obzirom na kakav igrački kadar je imao u repki i u kakvoj grupi je bio na EP 2004. u Portugalu.

ZL
zlatnirat
16:14 24.01.2016.

Gospodin iz becke skole ponasanja koja eto u sportu danasnjice nema prolaza dolari i dileri vladaju sportovima, cak i u tenisu se istrazuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije