KOMPLIMENTI

Jurgen Klopp naklonio se Luki Modriću: Ludo je da igra na ovakvoj razini, nastavit će do 45. godine

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
JUAN MEDINA/REUTERS
15.03.2023.
u 16:37

Nijemac je skinuo kapu hrvatskom kapetanu i još jednom naglasio kako ga obožava

Nogometaši Liverpoola pokušat će večeras (21 sat) na Santiago Bernabeu učiniti nemoguće – nadoknaditi tri gola zaostatka protiv Reala (2:5) iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka. Takav podvig protiv Reala dosad u Ligi prvaka nitko nije ostvario, a sudeći po formi Liverpoola, koji je za vikend izgubio od Bournemoutha (0:1), teško će ponoviti podvig iz 2019. godine, kada su Redsi nadoknadili zaostatak 0:3 protiv Barcelone iz prve utakmice te nakon 4:0 u uzvratu prošli u finale Lige prvaka. 

Inače, Real će danas odigrati jubilarnu 300. utakmicu u Ligi prvaka (u sadašnjem formatu koji je krenuo 1992.), a zanimljivo, od dosadašnjih 299 utakmica u njih čak 104 igrao je Luka Modrić. Naš veznjak odigrao je još osam utakmica u Ligi prvaka u dresu Tottenhama, a s dosadašnjih 112 nastupa u najjačem klupskom natjecanju već je na 23. mjestu svih vremena.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp odao je veliko priznanje za našeg nogometnog virtuoza, znalo se da ga cijeni još od prije, a sada ga je još jednom pohvalio prije susreta na Bernabeu. 

- Realovi igrači na terenu imaju po pet, šest, sedam Liga prvaka… Apsolutno je ludo da neki od njih i dalje igraju na ovoj razini, bez obzira na godine. Luka Modrić će vjerojatno nastaviti igrati do 45. godine ili nešto takvo - rekao je njemački strateg. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije