TRANSFERI

Juve će ponuditi do 25 mil. eura za Mandžukića, Everton ima ponude za Jelavića

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
28.12.2013.
u 15:28

Juventus je već duže vremena u lovu na hrvatskog napadača Marija Mandžukića, a čini se kako bi sada napokon mogli krenuti u realizaciju transfera.

Juventus je već duže vremena u lovu na hrvatskog napadača Marija Mandžukića, a čini se kako bi sada napokon mogli krenuti u realizaciju transfera.

Naime, prema pisanju talijanskih medija predsjednik 'stare dame' Andrea Agnelli dao je zeleno svjetlo za transfer.

Juve će za napadača Bayerna ponuditi između 20 i 25 milijuna eura, a nadaju se kako će im ići na ruku činjenica da će Bavarci u siječnju potvrditi dolazak Roberta Lewandowskog, što automatski znači i veću konkurenciju za Mandžu.

Everton ima dvije ponude za Jelavića

Nikica Jelavić gotovo sigurno u siječnju će napustiti Everton, a trener kluba iz Liverpoola je otkrio kako za hrvatskog reprezentativca imaju dvije ponude.

Roberto Martinez nije htio otkriti ime klubova, ali najčešće se spominju West Ham, Crystal Palace i Hull City.

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:53 28.12.2013.

25 milijuna je vise od transfera, place i premija koje je do sada Bayern dao za Mandzu. Mislim da ce Mandzo ipak ostati i boriti se mjesto u 11 s Lewandowskim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije