TRANSFER

Juventus nudi 16 milijuna eura za Gilardina

Alberto Gilardino
Reuters
28.05.2010.
u 10:42

Na kraju sezone je Alberto Gilardino, talijanski nogometni reprezentativac i napadač Fiorentine, izjavio da ne traži novi klub te da je sretan igranjem u Firenci.

No, takav je njegov sud trajao do ovoga tjedna kada su se očigledno dogodile promjene. Talijanski tisak navodi da je glavni razlog za mijenjanje mišljenja Gilardina odlazak dosadašnjeg trenera Fiorentine Cesarea Prandellija (koji je prihvatio poziv budućeg talijanskog izbornika), kao i vjerojatni dolazak na praznu klupu srpskog trenera Siniše Mihajlovića.

Gilardina je, izgleda, pokolebala i ponuda koju je Juventus poslao na adresu Fiorentine. Naime, nude 16 milijuna eura za ovog 27-godišnjeg snalažljivog napadača koji je u karijeri igrao u Piacenzi, Veroni, Parmi, Milanu i Fiorentini.

- I mi smo za to pročitali u novinama (op.a. La Repubblica). Novost je to za nas, ali i novost koju ćemo dobro analizirati - rekao je igračev menadžer Beppe Bonetto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije