Žele ga u Torinu

Mateo Kovačić pridružuje se Mandžukiću u Juventusu!?

Mateo Kovačić i Mario Mandžukić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
29.06.2015.
u 09:07

"Ako Juventus traži igrača koji dobro distribuira lopte i povezuje vezni red s napadačima te ima briljantnu individualnu tehniku, onda ne smije odustati od Kovačića"

Sve je više klubova zainteresiranih za dovođenje Matea Kovačića. Prvo se pisalo da je Inter već sve dogovorio s Liverpoolom, zatim se javila Barcelona, a posljednji u redu čekanja je još jedan velikan - Juventus.

Prema pisanju talijanskih medija, europski doprvak i prvak Italije u potrazi je za razigravačem, a Massimiliano Allegri sve ozbiljnije razmišlja o hrvatskom reprezentativcu. Prvo je želio dovesti Oscara ili Isca, ali kada je shvatio da će to teško postići, okrenuo se Kovačiću koji mu se svidio i zbog svoje raznovrsnosti. Talijani pišu da bi Inter za njega tražio oko 30 milijuna eura i tu je problem s 'redsima' koji nude 22 milijuna plus bonuse.

"Kovačić je jedan od najtalentiranijih izdanaka hrvatske škole. Ako Juventus traži igrača koji dobro distribuira lopte i povezuje vezni red s napadačima te ima briljantnu individualnu tehniku, onda ne smije odustati od Kovačića", piše Tuttosport. 

A Mateo je još uvijek na odmoru i ne oglašava se. Čeka rasplet situaciji i uskoro će morati donijeti važnu odluku. Sreća za njega, neće mu biti teško odlučiti u kojem će velikanu nastaviti karijeru, ponuda na stolu je pregršt.

>>Bokšić: Mandžukić će uspjeti u Juventusu. Očekujem 20 golova po sezoni

>>Preokret na pomolu: Barcelona došla u Milano po Matea Kovačića!

Komentara 4

IC
icro
09:40 29.06.2015.

Decki nemojte za.... . Pa puse u vecernjaku da je vec u Braci

EU
eupravednik
18:59 29.06.2015.

hahaha ..... hahaha ..... ovi novinari su stvarno zaposleni preko rođaka ... !!!

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
11:54 29.06.2015.

Mateo Kovačić pridružuje se Mandžukiću u Juventusu kao oružar ili maser!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije