Otvara put Modriću

Kaka traži od Mourinha da ga pusti u Milan

\'Real Madrid\'s Kaka reacts during their Spanish first division soccer match against Levante at the Ciudad de Valencia Stadium in Valencia, September 18, 2011. REUTERS/Heino Kalis (SPAIN - Tags: SPOR
Reuters
09.07.2012.
u 15:26

Corriere dello Sport piše da je Milan pokazao interes i za dovođenje Lassane Diarre

Talijanski Corriere dello Sport piše da Brazilac Kaka želi napustiti madridski Real i vratiti se u Milan u kojem je ostvario svoje najveće uspjehe u karijeri. Navode da će se ovog tjedna Kaka susresti s Mourinhom i zamoliti ga da smanji odštetu za njega, jer je 25 milijuna eura, koliko sad traži, previše za Milan.

Corriere dello Sport piše da je Milan pokazao interes i za dovođenje Lassane Diarre. Kad bi se ova dva transfera i ostvarila, Modriću bi se otvorilo mjesto u sastavu kraljevskog kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije