ŠTO IM JE BILO?

Kakav gaf! Švicarci Osječanima prišili crvenu petokraku

Foto: Printscreen
1/2
17.07.2017.
u 13:27

Nejasno je kako su Švicarci uspjeli zabrljati jer je potrebno dosta truda kako bi se na internetskim tražilicama pronašao grb Osijeka s petokrakom.

Švicarski Luzern, protivnik Osijeka u drugom pretkolu Europske lige, napravio je pogrešku koju smo često viđali kad naši klubovi igraju u Europi. Na službenoj stranici kluba objavljen je pogrešni grb Osijeka, s crvenom petokrakom kakav se koristio u bivšoj državi.

Nejasno je kako su Švicarci uspjeli zabrljati jer je potrebno dosta truda kako bi se na internetskim tražilicama pronašao grb Osijeka s petokrakom.

Uzvratna utakmica na rasporedu je u četvrtak u 19.45 u Luzernu. Osječani brane 2:0 iz prve utakmice, a prođu li dalje, u idućem kolu čekat će ih težak posao protiv nizozemskog PSV-a.

Dodajmo i da je NK Osijek omogućio svojim navijačima koji putuju u Švicarsku besplatne ulaznice za utakmicu.

Komentara 37

JO
Journalist007
14:30 17.07.2017.

Svaki put je neki incident s tim Švicarcima, prije nekoliko godina je bilo i s Dinamom.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:39 17.07.2017.

Neka Osječani stave petokraku ili U na švicarski grb. Pa da vide kako je to.

LU
lunar777
14:09 17.07.2017.

U Švicarskoj živi puno Srba pa nije čudno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije