VATRENI GOLGETER

Kakav tajming: Čolak pred Katar zabio sedam golova u sedam utakmica, postao igrač mjeseca

Rangers v St Mirren - cinch Premiership - Ibrox Stadium
Foto: Neil Hanna
1/4
04.11.2022.
u 19:19

Iako se Rangersi nisu proslavili u Ligi prvaka, hrvatski napadač redovito trese mreže u prvenstvu. Naravno, želja mu je karta za Mundijal, trenutno je na širem popisu.

Škotski Rangers nije požalio kada je u srpnju za 2.5 milijuna eura iz PAOK-a doveo Antonija Mirka Čolaka. Hrvat u prvenstvu zabija gotovo gol po utakmici, nakon 12 ligaških susreta ima 11 pogodaka i prvi je strijelac lige.

Kako se jedna nagrada za igrača mjeseca u tamošnjem Premiershipu dodjeljivala i za rujan i za listopad, Čolak je proglašen najboljim u navedenom razdoblju. U sedam utakmica tijekom dva mjeseca zabio je sedam pogodaka. 

- Moram zahvaliti ekipi i stručnom stožeru koji su mi pomogli da dođem do nagrade. Puno mi to znači i motivira me da dam još više - izjavio je na press-konferenciji prilikom dodjele nagrade. 

Komentirao je potencijalni odlazak na Svjetsko prvenstvo s hrvatskom reprezentacijom. Trenutno je na proširenom popisu. 

- Ciljao sam na to da budem uvršten u ekipu, a za tjedan dana znat ćemo idem li na prvenstvo ili ne. Velika je čast biti na širem popisu. Predstavljati svoju državu na velikom natjecanju je jedna od najvećih stvari koje možete napraviti kao nogometaš. To je moj cilj još otkako sam bio dijete. Izbornik će odlučiti što je najbolje, a ja se nadam da mogu biti dio ekipe jer bi to bilo ispunjenje sna - zaključio je.

Popravio je tako dojam cijele ekipe Rangersa, koja je prije koji dan grupnu fazu Lige prvaka završila na neslavan način. Naime, nisu upisali nijedan bod te su pritom imali najgoru gol-razliku u povijesti skupina najelitnijeg klupskog europskog natjecanja. 

>> Pogledajte koliko je Sandra Perković zaradila za samo dva dana, svota je poprilična

Komentara 2

DU
Deleted user
22:16 04.11.2022.

Ako Dalić odluči uzeti Čolaka, tad treba nekoga izbaciti. Koga?

PG
Paulie_Gualtieri
22:01 04.11.2022.

Daj...ta škotska liga je jačine HNLa. Pokazali su i Celtic i Rangers koliko su ''jaki'' u LP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije