Taktička analiza

Kako je Hajduk dobio Dinamo i zašto je dojam tako loš: Jedan igrač bio je ključ, odradio najbolju partiju u obrani ikad

21.04.2022.
u 22:24

– Svakako treba istaknuti učinak Vukovića i Fossatija koji su odradili jako puno tog "nevidljivog" posla. U fazi Hajdukova napada u 4-3-3 sustavu bilo je puno izravne igre na Kalinića koji je zadržao jako puno teških lopti, omogućivši svojoj momčadi dulji posjed. Ti napadi bili su uspješniji baš zbog njegove kvalitete, a ne zbog toga što su se pridodavali igrači iz drugog plana

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Ana 1950
Ana 1950
12:09 22.04.2022.

Dinamo se cijelo prvo poluvrijeme valjao po travnjaku, a drugo poluvrijeme su protivnike cipelarili i razbijali im noseve, tako da dojam nije loš nego očajan.

RE
RedTree
01:30 22.04.2022.

Treba ići dalje i davati sve od sebe i dalje. Krovinović u vrlo dobroj formi i jel ono nama fali centarfor!?

ST
sttipe
12:16 22.04.2022.

Livaja je dobija utakmicu!! Dinamo je ima taktiku brzog reposjeda, šta im je uvik prije palilo. Okružili bi šta brže igrača koji ima balun, sa 3-4 igrača, i "kopali balun"..Takve kontre su im donosile golove. Livaja je bešt.ja od čovika, po trojica mu nisu uspjevala uzet balun, koji bi on onda doda Vukoviću i Krovinoviću koji ovaj put nisu carinili...Svaki takav pokušaj je donija laku tranziciju Hajduku... Nakon 10 izlazaka, dolazili su prid gol kako su tili. Kopić je uspija odsje' livaju od gola, ali ga je ovaj potopija u sredini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?