PIŠE MLADEN MILETIĆ

Kako je Rijeka našla pravog trenera? Sve se znalo već nakon prve utakmice

storyeditor/2023-03-04/PXL_021222_97219761.jpg
Nel Pavletić/Pixsell
06.03.2023.
u 17:28

Jakirović se stavom i gardom savršeno uklapa u onaj riječki "krepat ma ne molat". Jer on može izgubiti, ali svaki njegov igrač prije nego što izađe na teren mora znati da suparniku, ma koliko jak bio, ne smije biti lako. Drugo, ekipe su mu odlične u bloku i tranziciji, što je za ovaj Rijekin sastav najpovoljniji način igre. Treće, provjereno zna izabrati igrače, pa i dovesti koga treba, a zapuštenog igrača dovesti u red (sjetite se Lovrića). I četvrto, što nije nimalo nevažno (sjetite se Bišćana), ne pripada ni Dinamu ni Hajduku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije