NAPADAČ HAJDUKA

Kalinić: 'Da mi netko dijeli lekcije mogu li s Livajom!? Neka se javi taj 'stručnjak'

Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
13.01.2023.
u 09:27

– Za HNL Dinamo ima odličnu ekipu, ali ne tako snažnu momčad kao što je imao dok sam bio prvi put u Hajduku. Ne bih se htio zamarati time hoćemo li osvojiti trofej, nego idemo dvoboj po dvoboj – rekla je prekaljena devetka bijelih.

Dugo je Nikola Kalinić (35) izbivao s travnjaka zbog ozljede bedrenog mišića. Posljednju je utakmicu u HNL odigrao još 17. rujna u remiju Hajduka protiv Istre 1961 (2:2). Oporavljao se tri i pol mjeseca, a sada ponovno trenira s ekipom. U šest ligaških nastupa, koliko ih je upisao u tekućoj sezoni, zabio je tri pogotka – dva Slaven Belupu i jedan Rijeci. 

>> Leipzig objavio kako izgledaju Gvardiolove noge: Navijači komentiraju u nevjerici

Splićanima, jasno, trebaju zdravi napadači. Otišli su Stipe Biuk te Ivan Šarić, a Marin Ljubičić ostaje u austrijskom LASK-u, koji je otkupio njegov ugovor. Kalinić je u intervjuu za SN istaknuo kako je važno da se svi zdravi vrate s priprema u Istri. 

– Idemo sve bolje i bolje, dolaskom trenera Leke ubrzali smo napredak. Počeli smo raditi načinom kojim dosad nismo radili. Pojačali su se treninzi, pojačao se intenzitet. To je dobro za nas jer samo radom možemo postići što želimo, a ne slaviti drugo mjesto. Moramo težiti višem, biti gladni uspjeha i pobjeda. Jedino tako možemo ostvariti naš cilj, a to sigurno nije drugo mjesto – rekao je.

Naravno, jedna od tema bila je i može li Hajduk do naslova. 

– Za HNL Dinamo ima odličnu ekipu, ali ne tako snažnu momčad kao što je imao dok sam bio prvi put u Hajduku. Ne bih se htio zamarati time hoćemo li osvojiti trofej, nego idemo dvoboj po dvoboj. Svaka je utakmica priča za sebe, ali moramo prije svega imati u glavi činjenicu da nitko u ligi nije bolji od nas. Zato idemo dobivati jednu po jednu.

05.01.2023., Split - Trening HNK Hajduk na stadionu Poljud. Ovo je prvi trening hajduka od kada je Ivan Leko postao trener. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Igraju formaciju 3-5-2. Postavlja se pitanje mogu li Kalinić i Marko Livaja zajedno u napadu. 

– Nećemo opet o priči mogu li Kalinić i Livaja zajedno. Ne znam tko je tu priču izbacio na površinu. Sigurno neki znalac. Svi su se uhvatili tog pitanja, ali završimo jednom s tim. Volio bih da mi se javi taj “stručnjak” jer očito nekome odgovara da se provlači to nepotrebno pitanje. Budemo li zdravi, na proljeće ćemo biti snažan tandem. Da mi je došao Bokšić ili Prosinečki, ja bih rekao da je to u redu. Ali, da mi netko dijeli lekcije o tome mogu li s Livajom!? Pa tko ne može s Livajom!? – zaključio je Kalinić. 

 

Komentara 10

BE
Berri
10:02 13.01.2023.

Osim bankovnog konta i respektabilne karijere što mu daje za pravo ovako istupati, rovit i nespreman igrač u 35.-oj godini života nema temelja za ovakve bahate izjave. U nogometu je samo bitno da li momčad ima rezultat. Što se mene tiče, nemam ništa protiv Kalinća i Livaje ako će Hajduk pobjeđivati Šibenik, Istru i Lokomotivu u gostima.

DU
Deleted user
10:39 13.01.2023.

Ne razumijem zašto svi igrači koji prijeđu33 god, misle da mogu igrati kao Ibrahimović, Modrić... Kalinić nek kaže koliko je za bio golova od svog povratka u Hajduk, koliko je igrao??? Pod velikim je upitnikom da li će do lipnja biti zdrav, jer je svakim danom stariji, a sklon je ozljedama, na kraju, bitan je učinak, od ljubavi se ne živi... Svi mi volimo Hajduk, ali na kraju se gledaju brojke. Kalinić je promašaj

CA
Catalonia
14:04 13.01.2023.

Glavno da si ti strucnjak na terenu🤣🤣🤣🤣 Eeeeee moj Kakiniću😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije