Čudo iz Istre

Kamp Cotić-Starčić ruši rekorde, na Ravnoj Gori treniralo čak 110 vratara iz 9 zemalja

Vratarski kamp
Foto: Elvis Uravić/Istrasport
1/4
04.08.2024.
u 16:00

Najveći kamp nogometnih vratara u Europi okuplja i nekoliko reprezentativaca, a na tržištu je već postao pravi brend

Aleksa Cotić, Aleksandar Starčić i Danijel Starčić sa svojim ženskim dijelom ekipe Rominom Cotić, Vesnom Janko Radovan i Jelenom Alessio Medojević tvorci su čuda iz Istre. Njihov Goalkeeper Camp Cotić-Starčić nastavlja rušiti sve rekorde, daleko su najveći vratarski kamp u Europi koji je na tržištu postao pravi brend.

Ove dane potpisan je i ugovor s tvtkom Ghia Sport iz Pazina koja je glavni zastupnik za Macron te će tako sljedeće dvije godine Macron oblačiti sve vratare i ekipu Goalkeeper Campa u Hrvatskoj i inozemstvu. Ove godine već su odrađeni kampovi u Novigradu, Ljubljani, Nedelišću i Ravnoj Gori. Goalkeeper Camp već je šestu godinu  proveo u prekrasnoj Ravnoj Gori.

Tjekom lipnja i srpnja odradili su čak pet novih termina s kojima su došli do brojke od 45 odrađenih kampova. Ravnu Goru u pet termina pohodilo je ukupno nevjerojatnih 110 vratara iz čak devet zemalja. Kroz pet tjedana odrađeno je ukupno 160 treninga, što znači da su treneri sa svojim vratarima na terenu proveli 320 sati.

- Malo je reći da živimo svoj san. Krenuli smo onako iz ljubavi a danas je naš kamp najveći u Europi. Od prvog dana išli smo tiho i polako, ali naš rad na terenu i van njega bio je okidač za sve ovo što se danas događa oko kampa. Bilo je puno onih koji su govorili da nam je vijek kratak, branili svojim vratarima dolazak kod nas i što sve ne. Ali na njihovu žalost, sve to što radimo očito radimo bolje od njih - istaknuo je Aleksa Cotić.

Aleksandar Starčić dodao je je kako je i ove godine sjajno odrađen velik posao. Posebno ga veseli što se na toliko velikom broju treninga nije dogodila nijedna ozbiljnija ozljeda.

- Skupiti na jednom mjestu 110 vratara iz devet zemalja mislim da, uz dužno poštovanje svima, može samo Goalkeeper Camp. Jedino što nas žalosti je to što više ni približno nemožemo zadovoljiti sve. Sada su za Ravnu Goru uz 110 polaznika na listi čekanja ostala 92 vratara ispod crte koje nismo mogli primiti - ispričao je Starčić.

Team managerica Romina Cotić naglasila je da kamp sada već ima otvorene lokacije na sedam destinacija diljem Hrvatske i Slovenije (Novigrad, Ravna Gora, Postojna, Zagreb, Izola, Nedelišce i Ljubljana) na kojima će se ove godine održati čak 14 kampova kroz koje će proći preko 350 vratara iz više od 10 zemalja za koje će se itekako čuti. U Goalkeeper Campu već trenira nekoliko reprezentativca Hrvatske i susjednih zemalja.

Sada se okreću Postojni u kojoj će trenirati od 22. do 25. kolovoza. S time će zatvoriti ljetne termine, nakon čega kreću pripreme za dugu i radnu zimu.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Vratarski kamp
1/17
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije