Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Mavrović
Povratak na članak

Skupljao sam papir i boce, pa mi je teško bilo dijeliti otkaze

Zbog zdravstvenih razloga (astma), Ana je karijeru završila sa samo 24 godine do kojih je uspjela čak tri puta nastupiti na Olimpijskim igrama

Komentari 7

CH
Changi
08:09 18.12.2019.

Mavrovic mi je bio idol sportasa, plakao sam kad ga je Lennox onako prebio, skoro ubio. No, kasnije je kao krava koja se ritne i prolije mlijeko iz kante, unistio svoje dostojanstvo. Za njega su bez kune place radili decki koji su se skidali s ovisnosti o teskim drogama, tko je bio na placi dobivao je mizeriju, cijedio je suradnike pozivima u ponoc i raspravama o svojim nebuloznim planovima. Zato mu je bolje da suti. Od skromnog djecaka sa Srednjaka, pretvorio se u jadnika s Prekrizja.

VL
LI
liliZG
14:34 18.12.2019.

Mavrovića je sredio todorić, ... kako je te svoje eko proizvode prodavao ekskluzivno u konzumu, a i ptičice na grani da todorić svoje dobaljače nije plaćaju po 365 dana, ako ih je uopće i platio onda je to to...

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:16 18.12.2019.

dobio povlašteni kredit, oprošten mu, ljude nije plaćao. njegovi proizvodi koje je opet po vezi plasirao kroz konzum su bili nejestivi, bez mirisa, okusa, ičega. dobio od države i grada skoro badava na korištenje ogromne parcele, uzimao milijunske poticaje, i uspio propasti, to mogu samo rijetki, i isključivo oni kojima se sve gura na tacni. da je uložio svoj novac, sam radio, drugačije bi poslovao. svima je ostao dužan, sad prodaje priču da je i sam u problemima... hehe, ne znate vi njega.

VL
NE
netkonešto
09:34 18.12.2019.

Gospodinu Mavroviću bih preporučila da ne koristi riječi "da li". Te riječi se u hrvatskom jeziku zamjenjuju riječima - je li, je'l, ili se postavlja upitna riječ.

VL
AL
alphazulu99
08:15 18.12.2019.

Nije bitno koliko je dobio kredita od HBOR-a, nego je li te kredite vratio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.