PARTIZAN PONIŽEN

FOTO Kaos u Srbiji! Trenera ozlijedili, na transparentima ustaše, a Prosinečkog nazvali četnikom

Beograd: 174. 'vječiti derbi' Patrizana i Crvene zvezde nije prošao bez spominjanja ustaša
Foto: Dusan Milenkovic
1/28
23.09.2024.
u 22:08

Zvezdine Delije zamjeraju navijačima Partizana što su na utakmici košarkaške Eurolige pljeskom ugostili Tonija Kukoča i Rađu. Tako je na derbiju trajalo prepucavanje navijačkih skupina dok je Partizan proživljavao noćnu moru na terenu

Crvena zvezda je na gostovanju kod Partizana priredila domaćima pravi šok u najvećem derbiju srpskog nogometa i slavila s velikih 4:0. Nakon što je sudac označio kraj susreta nastao je potpuni kaos. Nakon sramotnog poraza igrači domaće momčadi potukli su se u tunelu beogradskog stadiona. Prema pisanju tamošnjih medija, morala ih je razdvajati policija.

Također, nakon susreta očekivala se izjava trenera Partizana Aleksandra Stanojevića za ArenuSport koji je televizijski prenosio susret. On nikada nije stao pred kamere, a tamošnja novinarka Dijana Radulović otkrila je kako su navijači nenavedenim predmetima gađali svlačionicu Partizana te u glavu pogodili trenera domaće momčadi. Prema navodima novinarke hodao je s flasterom iznad obrve i nosa.

GALERIJA Kaos u Srbiji! Trenera ozlijedili, na transparentima ustaše, a Prosinečkog nazvali četnikom

Beograd: 174. 'vječiti derbi' Patrizana i Crvene zvezde nije prošao bez spominjanja ustaša
1/28

Kaos je sasvim očekivano vladao i na tribinama. Uz standardno žestoku atmosferu, na transparentima navijača Crvene Zvezde spominjale su se i ustaše, konkretno: "Šta na ulici treba da se čini. Reći će nam ustaše i GTR debili!"  Uz to, spominjali su se hrvatski sportaši Dino Rađa i Robert Prosinečki.

Zvezdine Delije zamjeraju navijačima Partizana što su na utakmici košarkaške Eurolige pljeskom ugostili Tonija Kukoča i Rađu. Još jedan transparent se pojavio na stadionu, a na njemu je stajalo: "Šta sjever treba da viče, govori nam debil što Dinu Rađi kliče!" Nakon toga su Partizanovi Grobari uzvratili povicima: "Ti si Zvezdin četnik, Roberte!"

VIDEO Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala kada je bila s Livajom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije