TRZAVICA NA POMOLU

Doznajemo: Igrači Dinama došli pozdraviti Boyse u Koprivnici, vođa se zaderao: Mrš u svlačionicu!

Koprivnica: NK Slaven Belupo i GNK Dinamo sastali se u 7. kolu Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
21.09.2024.
u 22:39

Priču smo dobili iz provjerenih, vjernih navijačkih izvora. Da je i samo upola točna, možemo napisati da je nastao problem negdje na relaciji navijača i igrača

Nogometaši Dinama velikim su porazom (4:1) u Koprivnici nastavili seriju loših rezultata koja traje već četiri utakmice. Remi s Rijekom bio je još koliko-toliko OK, a onda su uslijedili porazi od Hajduka, Bayerna i Slavena. Hrvatski prvak primio je čak 13 pogodaka u ovome tjednu, u dvije utakmice. Nakon utakmice u Koprivnici do nas je stigla jedna itekako zanimljiva crtica.

Naime, igrači Dinama su se nakon sumorne igre i novog blijedog rezultata ipak udostojili pojaviti pred navijačima koji su ih i ovoga puta na gostovanju bodrili u velikom broju. Petković i još nekolicina plavih pulena došli su ispod tribine pozdraviti najvatrenije Dinamove navijače. U tom trenutku je vođa BBB-a uzeo megafon i zaderao se: Mrš u svlačionicu! Petković je u istoj sekundi bijesno odmahnuo rukom, okrenuo se i otišao, a ostali igrači tog su časa krenuli zajedno s njim.

Priču smo dobili iz provjerenih, vjernih navijačkih izvora. Da je i samo upola točna, možemo napisati da je na pomolu svojevrsna trzavica između navijača i igrača. Iako je Petković vjerojatno reagirao u afektu, iza svega može stajati crtica o itekakvoj uzdrmanosti plavog kolektiva nakon tri teška i svakog na svoj način bolna poraza.

FOTO Pogledajte smrknuta lica utučenih dinamovaca, kao da ne znaju što ih je snašlo

Koprivnica: NK Slaven Belupo i GNK Dinamo sastali se u 7. kolu Prve HNL
1/9
Ključne riječi

Komentara 9

DA
dallas1974
23:29 21.09.2024.

Dinamo je u krizi rezultata, ali zašto se ponižavati pred BBB? Što oni predstavljaju? Njima je Dinamo samo isprika za krš i lom.

KU
kuki333
23:07 21.09.2024.

Kopirali ste hakduk(ulica)sada postrojavate i vrijeđate igrače još vam je ostalo da zamolite đorđa iz bg da i vama napiše rijeći na zvezdinu melodiju iz 89 za zvezdu ja dao bi sve!Pitajte hajdukovce koliko im je trebalo da se naviknu na rezultat je trend? Tek toliko da se pripremite!

BA
Blokirani admin
23:49 21.09.2024.

Kad je Dinamo imao 20 bodova vise od 2.Hajduka , igrao ligu prvaka , pjevali su Mamicu c...ne odlazi iz svetinje , a gle sad mozemovih zlocestih deckiju , sve pase kad Soros naredi kako se navija ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije