hajdukov sljedeći protivnik

Kaos u Unirei, klub je pred bankrotom

Unirea
AFP
07.08.2010.
u 15:13

Hajdukov sljedeći protivnik u Europskoj ligi je u – kaosu.

Financijska situacija u klubu je teška, igrači nisu mjesecima primili plaće, a predsjednik kluba Mihail Stoica i trener Roni Levi ponudili su ostavke. Nakon razgovora s vlasnikom Dumitrom Buscaruom, koji je u klub investirao milijune eura i doveo ga do povijesnog naslova prvaka, Stoica je odstupio.

– Stoica me doveo, odlazi li on, idem i ja – rekao je Levi.

Igrači nisu primili plaću već nekoliko mjeseci, mnogi od njih dobit će 'slobodne papire', a neki će biti prodani ispod cijene kako bi se skupio novac. Igrači do sada, unatoč neplaćanju, nisu tražili ispisnice zahvaljujući upravo Stoici, ali njegovim odlaskom momčad je demoralizirana i očekuje se da će velik broj igrača sljedećih dana predati zahtjev za raskidom ugovora.

Vlasnik kluba Dumitru Buscaru odbio je razgovarati s rumunjskim medijima.

Ključne riječi

Komentara 3

DI
DON_IGORINI
17:51 07.08.2010.

Taman fino. Ako je ovo ista istina i Unirea se sroza do bankrota. Uefa ce morati Hajduk prosetati u Europa ligu bez ispaljenog metka. Nije da se radujem njhovoj nesreci nego mi je drago da se napokon ovako nesto desii hrvatskom klubu. Mi smo ionako naviknuti da nas suci i uefa sistematski zakidaju u zadnjim utakmicama kvalifikacija

XY
xyxyxy
18:11 07.08.2010.

Ovo se mora iskoristiti. Ali ne ići lako ćemo, pa da vas i njihova druga momčad pobjedi.

OB
-obrisani-
07:07 08.08.2010.

ovo su gluposti, ovaj hajduk se neboji barcelone kakvi rumunji i pm. nismo mi agregat da drhtimo pred šerifom u kojem igraju srbi koji nebi mogli igrat u 2HNL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije