PORAZ U SUPERKUPU

Kapetan Hajduka: Bilo smo bolji od Dinama, ali nismo iskoristili svoje prilike

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa
Matija Habljak/PIXSELL
15.07.2023.
u 22:55

- Crveni karton treneru? Nema nas to što uzdrmati. To se događa, pogotovo na derbijima. Mi svoje znamo, tako je i s trenerom i bez njega, pokazali smo da znamo što trebamo raditi - rekao je Krovinović

Nakon 1:0 pobjede Dinama u Superkupu, nogometaši Hajduka nisu bili zadovoljni. Dinamo u susretu nije bio dominantan, ali je plavima pogodak Martina Baturine u 52. minuti bio dovoljan za slavlje i trofej zagrebačke momčadi.

Vrlo tužno je nakon susreta djelovao Filip Krovinović, koji je izostajanjem Lovre Kalinića i Marka Livaje na ovom susretu bio kapetan Hajduka.

- Tužni smo. Mislim da nismo zaslužili ovo. Ravnopravna borba, oni su imali samo jednu priliku u prvom dijelu, a mi smo imali više dobrih prilika.  Primili smo gol iz naše greške, bili smo bolji, ali nismo iskoristili svoje prilike i ostalo je 1:0. Idemo tužni kući - rekao je Krovinović netom nakon utakmice.

Zatim je Krovinović upitan je li crveni karton trenera Hajduka Ivana Leke krajem prvog dijela i u kojoj mjeri negativno utjecao na njihovu igru u drugom poluvremenu, početkom kojeg je Dinamo i zabio pogodak.

- Crveni karton treneru? Nema nas to što uzdrmati. To se događa, pogotovo na derbijima. Mi svoje znamo, tako je i s trenerom i bez njega, pokazali smo da znamo što trebamo raditi, ali nismo iskoristili prilike, a primili smo gol iz greške - utvrdio je Krovinović, te dodao:

- Nažalost, nismo uzeli ovaj naslov. Okrećemo se prvom kolu, pripremit ćemo se i očekivati pobjedu - zaključio je veznjak Hajduka.

Komentara 5

T2
Tomo_20
09:14 16.07.2023.

E krovko mali naj losiji si bio na terenu tako da slobodno mozes plakat hahaha koja sramotna izjava i on je jos nogometas majko mila!!!

MA
Matija100
00:43 16.07.2023.

Bili bolji, a nisu pucali u okvir gola do 91. minute. A i tad jalovo. Baš objektivan ovaj Krovinivić.

FR
freeshooter
00:19 16.07.2023.

...je, bili ste bolji...u kolektivnoj iluziji i ludilu...da bi bio uspješan, moraš biti svjestan svojih mogućnosti, a vi ste tako daleko od toga da možete parirati Dinamu i povrh toga još biti i bolji... ale, ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije