problemi u taboru bijelih

Kapetan Hajduka upitan za derbi, Karoglan mijenja Valdasovu taktiku s kojom je doživio potop

Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa na stadionu u Maksimiru
Matija Habljak/PIXSELL
21.10.2022.
u 11:43

13. kolovoza Dinamo je nadmoćno porazio Hajduk s 4:1, Atanasov je zabio za vodstvo krajem prvoga dijela, ali su gosti u nastavku doživjeli pravi debakl. Baturina, Adem, Gojak i Oršić bili su strijelci za potop Hajduka.

Jedan od najvažnijih igrača Mislava Karoglana večeras je upitan za poljudski derbi protiv Dinama.

Lovre Kalinić ozlijedio je zadnju ložu protiv Varaždina 8. listopada i nije branio susret do kraja, tijekom 78. minute ga je zamijenio Karlo Sentić. 

Iako se najavljuje nego start u početnih 11, hrvatski reprezentativni golman nije sto posto siguran da će braniti vrata Hajduka, iako je spreman nastupiti i 'stisnuti zube'. 

Trener Karoglan je odlučio promijeniti i sustav sa zadnje utakmice na Maksimiru kada je Valdas Dambrauskas odlučio postaviti obranu s tri stopera i očito je pogriješio. Bijeli su doživjeli potop i izgubili 4:1, tada su obrambeni trio činili Simić, Awaziem i Boreković. 

Sada će Hajduk igrati s četiri igrača u zadnjoj liniji, dok je Kalinić zbog iskustva i liderskih sposobnosti vrlo bitan za užu obranu splitskog prvoligaša. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte video: Svjetska prvakinja iz Splita uputila apel: Ovako više ne možemo, zovu da odem iz Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
12:19 21.10.2022.

Lovre Kalinić reprezentativni golman???? Jel to neka šala ili što?? Daj bože da danas brani jer to je voda na mlin Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije