otvaraju europsku sezonu

Kapetan Maloča: Neće se ponoviti Shelbourne

Maloča
17.07.2014.
u 12:30

– Dundalk je agresivan, dobar protivnik, a mi želimo rezultat koji će nam donijeti mir za uzvrat – kazao je trener Igor Tudor.

Uoči prve utakmice 2. pretkola Europske lige protiv Dundalka u Irskoj ni u Hajduku ne znaju na čemu su. Davno su prošla vremena kada je Hajduk ovo doba europskih utakmica čekao s osmijehom, imao protivnike za trening. Dundalk je ozbiljan rival, toga su svjesni svi u Poljudu. U odnosu na prošlu sezonu nema Franka Andrijaševića i Marija Pašalića, dvojice najpotentnijih igrača, no tu su Sandro Gotal i Brazilac Jo.

– Teško je kazati koliko smo bolji u odnosu na prošlu sezonu. Bit će novina u igri, vidjet će se rukopis trenera. Motivirani smo za prolaz protiv Iraca, u 3. pretkolu imamo status nositelja – kaže kapetan Mario Maloča.

 

Za Irsku bijele vežu neugodne uspomene. Ispadanjem protiv Shelbournea 2004. počeo je Hajdukov europski pad.

– Priča o Shelbourneu? Znam za nju, ali ne smije se ponoviti – kratko će Maloča.

Dobro je da se Maloča i suigrači ne opterećuju poviješću. To su bila neka druga vremena, većina prvotimaca bijelih 2004. godine skupljala je sličice i nije ni znala hoće li se ozbiljnije baviti nogometom. Trener Igor Tudor također ne razmišlja o tim detaljima, kada je Hajduk ispadao od Shelbournea, on je igrao za Juventus.

– Dundalk je agresivan, dobar protivnik, a mi želimo rezultat koji će nam donijeti mir za uzvrat – kratko je kazao Tudor.

Kod Tudora nema velikih nepoznanica, Tino Sušić zbog ozljede mišića nije ni otišao na put pa će u momčad upasti Mislav Anđelković. Zanimljivo, na utakmicu u Irskoj stižu izaslanici Anderlechta i Genka, navodno će pratiti Kouassija i Maglicu. Prijelazni rok je otvoren, a svi Hajdukovi su prvotimci na prodaju...

>>Čelnici Hajduka traže od Tudora Europsku ligu, a ne daju novac

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vojvo
18:51 17.07.2014.

još jedan dokaz kako je hajduk klub u kojem ništa nije kako treba evo i sada novinari prodaju igrače i onda se čude zbog čega ne mogu prodati igrače uostalom kad vidim onog brbića ništa me ne iznenađuje njemu je samo bitno da uzme svoju plaću dok ga za hajduk nije briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije