NAKON AUTOGOLA

Kapetanu Cityja Kompanyju krenula krvava suza

Vincent Kompany
Reuters (Ilustracija)
21.12.2013.
u 22:59

Zanimljiv detalj ulovila je kamera nakon toga gola. Naime, Kompanyju je iz oka krenula krvava suza, koja je bila najvjerojatnije posljedica incidenta u kojem je branič gostiju sudjelovao nekoliko minuta ranije.

Manchester City je u 17. kolu Premiershipa pobijedio na gostovanju kod Fulhama 4:2, a utakmicu će svakako zapamtiti kapetan 'građana' koji je prvo zabio domaćinu za 2:0, a onda je u 69. minuti pospremio i loptu u svoju mrežu za 2:2.

Autogol kakav je zabio rijetko se viđa na nogometnim travnjacima. Stoper Cityja je pokušao očistiti loptu, ali ju je zahvatio vanjskim dijelom kopačke, te je ona u čudnom luku završila u mreži 'građana'.

Zanimljiv detalj ulovila je kamera nakon toga gola. Naime, Kompanyju je krenula krvava suza, koja je bila najvjerojatnije posljedica incidenta u kojem je branič gostiju sudjelovao nekoliko minuta ranije.

Iako je Fulham vratio nakon dva gola minusa, City nije dopustio iznenađenje, te je u završnici s još dva gola stigao do pobjede 4:2.

>> City uzeo tri boda u Londonu, United pobijedio West Ham

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
13:35 23.12.2013.

Zabio je autogol desetljeca. Da je to bilo u protivnicki gol , bio bi gol stoljeca, haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije