neizvjesnost

Karač: Nitko se ne javlja, ne znam ostajem li u Mladosti

Frano Karač
Dalibor Urukalović/Pixsell
31.07.2010.
u 08:04

– Zvao sam Bukića, Lozicu, klub, nitko se ne javlja. Ne znam što je sa mnom. Ostajem li u Mladosti ili ne – zdvajao je Frano Karač.

Strijelac je vrlo važnog pogotka za vodstvo hrvatske reprezentacije od 8:6 i konačnu pobjedu protiv SAD-a u Oradei (9:7).

On ima ugovor na još godinu dana. U normalnim državama to bi bilo dovoljno da ga liši svake brige o bliskoj budućnosti, ali mi živimo u Hrvatskoj čije pravosuđe često gubi utrku i s kornjačama.

– Što ako mi u rujnu kažu da me ne trebaju ili mi ponude znatno manji ugovor. Ipak imam obitelj i djecu, moram znati na čemu sam. Kakva mi korist od sudske tužbe, ne mogu čekati, želim igrati – promišljao je Karač, koji je s reprezentacijom osvojio tri odličja: broncu na SP-u u Rimu, te srebro (Podgorica) i broncu (Niš) u Svjetskoj ligi. Kako doista nije lijepo ostaviti igrača na važnom, reprezentativnom, poslu u neizvjesnosti, dali smo si truda i okrenuli neke telefonske brojeve u Hrvatskoj. Službeni stav Mladosti iznio nam je novi direktor kluba Tomislav Družak (bivši predsjednik Mladosti i HVS-a):

– Želimo stabilizirati poslovanje kluba i zato smo većini igrača morali smanjiti primanja a nekima se i zahvaliti. Karaču smo dali mjesec dana – o tome je s njim razgovarao sportski direktor Milorad Damjanić – da promisli želi li ostati za manji iznos ili će, dobije li bolju ponudu, potražiti neki drugi klub. Nađe li izdašniju ponudu, sretno mu bilo! Želimo prema njemu biti maksimalno korektni a dodatak u ugovoru nam pod određenim uvjetima dopušta korekciju u plaćanju – ističe Družak.

Neslužbeno smo doznali da je Karač prošle sezone zaradio 50.000 eura, ali mu za sljedeću nude samo 25 tisuća. Malo ili mnogo? Najbolje će prosuditi sam Karač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije