ČETVRTFINALE CHALLENGERA

Karanušić zaustavljen u Beogradu

Roko Karanušić
Goran Stanzl
19.02.2010.
u 18:38

Hrvatski tenisač Roko Karanušić (219. na ATP ljestvici) nije se uspio plasirati u polufinale Gemax Opena, ATP Challenger turnira u Beogradu kojeg je osvojio prije dvije godine.

Bolji od Karanušića u četvrtfinalu bio je Slovak Karol Beck, sedmi nositelj turnira i 120. igrač ATP ljestvice, koji je na kraju slavio rezultatom 6-3, 7-6(7).

U meču koji je trajao jedan sat i 21 minutu Zagrepčanin je imao svojih prilika, pa je tako u oba seta prvi došao do breaka. U prvom je setu Karanušić oduzeo servis protivniku već u trećem gemu, ali je izgubio svoj servis već u sljedećem gemu, pa kasnije još jednom u osmom gemu i tako je Slovaku omogućio da povede.

U drugom setu Karanušić je breaknuo Becka u drugom gemu, držao je prednost sve do vodstva 4-1, kada Slovak osvaja zaredom tri gema u nizu. Set je otišao u tie break, a ondje je Karanušić propustio iskoristiti set loptu kod vodstva 7-6, te je na kraju izgubio trinaestu igru 9-7.

Karanušiću je ovo treći poraz od Becka u četvrtom međusobnom meču. Od njega je poražen i prošlog tjedna u Bergamu, ali tada znatno uvjerljivije 6-2, 6-1.

ATP Challenger Beograd, četvrtfinale:

Beck (7) – Karanušić 6-3, 7-6(7)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije