Nikome dužan

Karlović bez dlake na jeziku: Poklopio provokatora na Twitteru

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
12.03.2017.
u 09:45

Na jednu posebnu uvredljivu poruku Ivo je odgovorio u svom stilu: 'Baš se lijepo izražavate za svoje godine'

Hrvatski tenisač Ivo Karlović izgubio je u 2. kolu turnira u Indian Wellsu od Japanca Yoshihita Nishioke sa 4:6, 3:6. To mu je bio četvrti poraz u nizu od Australian Opena kada je u 2. kolu pobijedio domaćeg tenisača Whittingtona.

Div sa Šalate je nakon dvoboja protiv japanskog 'sretnog gubitnika' dobio na svom Twitteru nekoliko uvredljivih poruka na koje se spremno odgovorio. 

Na jednu posebnu uvredljivu Ivo  je odgovorio u svom stilu: 'Baš se lijepo izražavate za svoje godine'.

'Ivo je smiješan. Bez svog servisa ne bi mogao živjeti od tenisa', jedan je od komentara kakvih se hrvatski tenisač naslušao tijekom karijere.

Vjerujemo da će Div sa Šalate u nastavku sezone opravdati 21. mjesto najboljeg igrača svijeta i utišati kritičare.

>>Karlović izgubio od 'sretnog gubitnika' Japanca Nishioka

Komentara 1

HY
hyperkrat
12:09 13.03.2017.

karlović je teniski antitalenat!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije