prpić prijavio momčad

Karlović je 45 minuta osjećao neprestanu bol

Čilić Karlović
Slavko Midžor/Pixsell
08.07.2010.
u 15:47

Ivo Karlović nije prijavljen za meč Davisova kupa protiv Srbije. Sutra u 14 sati ogled otvaraju Ivan Ljubičić i Novak Đoković, a slijede Marin Čilić i Vitor Troicki. Vejić i Dodig igrat će u subotu parove, odlučio je izbornik Goran Prpić.

Negdje u dnu sale u vili Dalmacija, dok je trajao ždrijeb, mirno je stajao i pratio što se događa. Vidjelo se na licu Ive Karlovića da mu je žao što ne može, ali ozljeda Ahilove tetive bila je jača od njegove želje. Izbornik Goran Prpić imao je nešto drukčije planove, a odluku je donio tek uoči samog ždrijeba.

– Mislio sam da će Karlović moći, želio sam da igra parove – onako s nogu kazao nam je Prpić.

Poslije je dao i službenu formulaciju zbog čega je morao odustati od Ive Karlovića koji je prvi put u Spaladium areni trenirao u srijedu poslijepodne. Tada se činilo kako će sve biti u redu, ali četvrtak je donio definitivnu odluku.

– Karlović je igrao parove, noga je bila dobra. Ali uoči ždrijeba na zagrijavanju i za vrijeme cijelog treninga, nekih 45 minuta, noga ga je stalno boljela. Čak smo i trening prekinuli. Cijenim Karlovićevu volju i želju i to što je došao da pokuša pomoći reprezentaciji, ali viša sila je presudila. Dok je igrao iz mjesta, bilo je u redu, ali kod intenzivnijeg igranja bol nije popuštala – objasnio je Prpić.

A u vili Dalmacija napokon su se susreli hitmakeri Đoković i Karlović. Malo su popričali, razmijenili neke stvarčice preko mobitela i svaki je krenuo svojim putem. Đoković prema mečevima, a Karlović prema konačnom oporavku...

Komentara 1

IV
ivoandric
14:13 08.07.2010.

DOMINIRAJ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije