GOSTOVANJE BIJELIH

Karoglan posebno pohvalio novog talenta uoči Slavena: Krase ga kvalitete u fazi napada

Zagreb: Naočit  trener Hajduka Mislav Karoglan,  svojim izgledom privlači ženske poglede
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
12.11.2022.
u 11:05

Otkrio je kako će među vratnice danas stati Karlo Sentić, bilo je riječi i o Stipi Biuku. Osvrnuo se potom na nastup mladog Dominika Prpića, koji je dobio priliku u Kupu.

U posljednjoj utakmici jesenskog dijela sezone Hajduk od 17.30 sati gostuje kod Slaven Belupa u okviru 17. kola SuperSport HNL-a.

Trener Splićana Mislav Karoglan neporažen je otkako sjedi na klupi Hajduka, a ovako je najavio susret protiv četvrte momčadi HNL-a.

– Naglasio bih sjajnu ulogu kolege Zekića, jer je napravio sjajan posao. Slaven se nalazi na četvrtoj poziciji i o tome treba više govoriti. To je momčad koja nam je uvijek teška. Važno je da se nametnemo od prve minute, pozitivan rezultat bit će nam samo tri boda – rekao je Karoglan, koji u Koprivnicu dolazi nakon kupske pobjede u Bjelovaru protiv Mladosti iz Ždralova i prolaska u četvrtfinale.

30.10.2022., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - SuperSport HNL, 15. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Mislav Karoglan; Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Ilustracija

– Imali smo regeneraciju, imamo dva treninga za Slaven i u ovom ritmu utakmica najvažnije je to što smo prošli bez ozljeda i što smo maksimalno motivirani.

Otkrio je i kakva je situacija s pojedinim igračima:

Sentić će braniti. Biuk je bio rezerva protiv Osijeka, ali je u svim ostalim utakmicama bio starter kod mene. Što se tiče Prpića, sviđa mi se što je rekao da je na njemu da šuti i radi. Imao je nekakve greške protiv Mladosti, ali ima kvalitete u fazi napada koje ga krase.

24.10.2021., stadion Maksimir, Zagreb - HT prva liga juniori, 10. kolo GNK Dinamo - HNK Hajduk. Dominik Prpic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ovako je utakmicu najavio trener framaceuta Zoran Zekić:

- Mislim da sami sebi dugujemo da odigramo pravu utakmicu i da nas nagradi. Atmosfera će sigurno biti dobra, motivirajuća, da ti da još jedan poticaj više.

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte: Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije