Oproštaj Splita u Londonu

Katalinić: Prolaz u Europi izgubili smo na svom travnjaku

ivan katalinić
Ivo Čagalj/Pixsell
05.08.2011.
u 16:06

Da smo u London došli s pogotkom prednosti, uspjeli bismo sačuvati prednost - smatra iskusni trener Splita.

Nogometaši Splita bili su posljednja hrvatska nada u Europskoj ligi. Nakon ispadanja Varaždina i Hajduka, momčad Splita trebala je pobjedu ili neodlučeni rezultat s najmanje jednim postignutim pogotkom, nakon 0:0 u prvoj utakmici.

- Priželjkivao sam naš rani pogodak i upravo se to dogodilo. Rezultatom mogu biti zadovoljan, ali nisam baš presretan igrom svoje momčadi - rekao je Nizozemac Martin Jol, trener Fulhama.

Nizozemski trener želio je nakon Splita svoju momčad odvesti na kraće pripreme u Dubai, ali ništa od te ideje.

- Već sad su igrači umorni, a čeka nas šest teških utakmica u nizu - istaknuo je Jol.

Ivana Katalinića, trenera Splita, stariji ljubitelji nogometa na Otoku dobro se sjećaju. Naime, Kate je nekad bio vratar Southamptona.

- Priliku za ulazak u sljedeći krug propustili smo na travnjaku u Dugopolju. Da smo u London došli s pogotkom prednosti, uspjeli bismo sačuvati prednost. Šteta što u dvije utakmice nismo postigli pogodak, a imali smo toliko dobrih prilika. Čestitao bih Fulhamu na pobjedi, ipak je u drugoj utakmici bio dominantniji - rekao je Katalinić.

Komentara 2

SE
serđo
08:59 06.08.2011.

koji je križanac majstor. svi naši u obrani oduzimaju lopte na podu, jedino on uspravno. poslije zajeca najbolji.

DR
dragogera
11:01 06.08.2011.

hrvatski felix magath i posljednji hajdukov trener u cl,ne treba nista vise reci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije