jadranski derbi

Kek: Ne znam živjeti bez pritiska i isto tražim od igrača

15.10.2014., Zagreb - Matjaz Kek, trener HNK Rijeka gostovao je u Slovenskom domu.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
17.04.2015.
u 19:00

Kek ne može računati na ozlijeđene napadače Balaja i Hristova te na Španjolca Alexa.

- Ne mogu me zavarati priče da će za Hajduk igrati mladi... Jer igra se derbi, takve utakmice uvijek nose imperativ – kaže Rijekin trener Matjaž Kek, koji ne može računati na ozlijeđene napadače Balaja i Hristova.

– Nema ni Španjolca Alexa, koji ima problem s mišićem. Imamo dosta igrača, ne možemo usred sezone plakati za ozlijeđenima, događa se to svima – ističe Kek i dodaje:

- Pritisak? Ako kao sportaši ne znamo živjeti s pritiskom, onda nemamo što tražiti na ovakvom nivou. Uvažavam priče u medijima, onaj tko je bolestan zbog toga što se piše ili govori sam sebi stvara pritisak. Najlakše je živjeti bez pritiska... Ja tako ne znam živjeti i isto tražim od igrača. Ako nije izazov igrati za Rijeku protiv Hajduka na Poljudu, što je onda izazov?

>>Rijeka u britanskom stilu – Kek menadžer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije