Europa na Kantridi

Kek: Uz ozbiljan pristup pobjeda nije upitna

Matjaž Kek (1)
18.07.2013.
u 13:53

Nakon pune četiri godine navijači Rijeke ponovno će moći uživati u europskom nogometu. U 2. pretkolu Europske lige na Kantridu stiže welški Prestatyn Town.

Nakon pune četiri godine navijači Rijeke ponovno će moći uživati u europskom nogometu. U 2. pretkolu Europske lige na Kantridu stiže welški Prestatyn Town. Slovenski stručnjak na klupi Rijeke Matijaž Kek uvjeren je u dobar rezultat.

- U nama je prošle sezone stalno bio prisutan cilj,  Europa, i sada smo tu pred vratima – Europe. Sada je cilj biti bolji u dvije utakmice od predstavnika iz Walesa koji je priredio iznenađenje u prvom pretkolu. Dakle, već smo ostvarili jedan cilj, vraća se na Kantridu Europa, nakon politike, kroz sport, i to je dobro. Naša želja je biti bolji u dvije utakmice i plasman u treće pretkolo bez podcjenjivanja i razmišljanja lako ćemo jer toga nema više u današnjem nogometu. Vjerujem i siguran sam da su igrači dovoljno pametni pa da će ih ovaj ambijent koji se stvara na Kantridi i oko kluba natjerati da pruže više od 100 posto, a u tom slučaju se nemamo čega bojati – rekao je uoči utakmice trener Riječana Matijaž Kek.

Za današnju utakmicu na raspolaganju će biti Ivan Krstanović, dok Anas Sharbini još nije dobio papire za registraciju. Ozlijeđeni su Kvržić, Marić i Pilčić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije