SIGURAN U LP

Kelava: U Mariboru neće biti šokova i drame

'22.08.2012., stadion Maksimir, Zagreb - 1. utakmica doigravanja za ulazak u skupinu Lige prvaka, GNK Dinamo - NK Maribor. Ivan Kelava Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Marko Lukunic/PIXSELL
23.08.2012.
u 19:10

− Bio bih razočaran da ne izborimo Ligu prvaka, to je nešto posebno − opisuje Kelava

Dinamov vratar Ivan Kelava dobro se sjeća šokova u Malmöu. Može li Dinamo sada lakše nego prošle godine proći u Ligu prvaka?

– Nadam se da ćemo utakmicu u Mariboru odigrati sa što manje šokova. Sigurno nas očekuje teška i borbena utakmica, ali imamo pozitivan rezultat, a to je ipak najbitnije – kaže Kelava.

Kako današnji Dinamo funkcionira pod pritiskom? Prošle godine, osim vas, nitko od Dinamovih igrača nije baš dobro reagirao kada su kola krenula nizbrdo u Malmöu?

– Momčad se dosta dignula u tom segmentu, a to su pokazale i neke prošle utakmice, pogotovo protiv Ludogoreca, u kojoj smo bili pod najvećim pritiskom, a ipak smo reagirali odlično. Isto tako karakter smo pokazali i protiv Splita kada smo se vratili nakon 0:2 na poluvremenu, što zaista nije lako.

Biste li bili jako razočarani kada Dinamo ne bi uspio proći u LP? Prošle godine govorilo se da je Dinamova realnost zapravo Europska liga, bi li ona za vas značila podbačaj, da Dinamo nije uspio?

– Bio bih razočaran jer imamo šansu drugu godinu zaredom igrati najelitnije klupsko natjecanje. Prošle godine i nije izgledalo tako loše u prve tri utakmice, no poslije toga nismo reagirali kako smo trebali, a i objektivno protivnici bili su puno jači od nas. Ipak, Liga prvaka zaista je nešto posebno, razina više od svega ostalog i poseban svijet tako da nije lako biti tamo – zaključio je Kelava.

Ključne riječi

Komentara 5

JA
jako77
19:31 23.08.2012.

e moj ke-lava... žalosna vam majka u mariboru. žao mi je što ovako pišem, volio bih napisati nešto drukčije, i Dinamu u korist... ali slovenščina će vas razvalit ko beba zvečku!

NJ
njuka
19:44 23.08.2012.

Bez drame kao što je nije bilo ni protiv malmea ili ludogoreca...

MA
maliscrnompakicom
19:44 23.08.2012.

bude li igrao peko...nemate sansu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije