Nema opravdanja

Kerum je došao na Splitovu utakmicu, a na Poljud nije

'23.07.2011., Stadion Poljud, Split - Prijateljska nogometna utakmica izmedju NK Hajduk i FC Barcelona odrzana povodom stotog rodjendana Hajduka. Ministri Fuchs i Popijac. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
24.07.2011.
u 19:00

Nema službenog objašnjenja zbog čega se gradonačelnik Splita Željko Kerum nije pojavio na najvećem splitskom ovogodišnjem događaju.

U protokolu je bio najavljen, na utakmici Hajduk – Barcelona za njega je bilo rezervirano mjesto u prvom redu lože, ali jednostavno se nije pojavio. Naravno, on će kazati da je na godišnjem odmoru, ali kada je već mogao naći vremena i s Hvara doći pogledati dvoboj Splita i Domžala u Dugopolju, mogao je doći i u Poljud. Odnosno, morao je, jer gradonačelnik Splita jednostavno mora biti na takvom događaju i za njegov nedolazak nema nikakvog opravdanja! Dvoboj s Barcelonom bila je prije svega velika splitska fešta. Na kojoj nije bilo gradonačelnika...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije