POČELO PRVENSTVO

Kijevski Dinamo remizirao, Srna asistent u pobjedi Šahtara

darijo srna
DPA/Pixsell
14.07.2013.
u 23:37

Šahtar u Donjecku nije imao problema s Vorsklom, čistih 2:0, uz asistenciju Srne za drugi gol u 89. minuti.

Kijevski Dinamo kiksao je u 1. kolu ukrajinskog prvenstva remiziravši kod kuće s Volinom 1:1. Domagoj Vida igrao je cijelu utakmicu, a Ognjen Vukojević ostao na klupi.

Šahtar u Donjecku nije imao problema s Vorsklom, čistih 2:0, uz asistenciju Srne za drugi gol u 89. minuti. Darijo je igrao cijelu utakmicu, a ozlijeđeni Eduardo da Silva nije kandidirao.

Prijateljske utakmice: Austria Beč (trener Nenad Bjelica) – Everton (Jelavić nije igrao) 2:1, Fortuna Düsseldorf – Monaco (Subašić od 64.) 3:2, SuperSport United (JAR) – Manchester City 2:0...

Bjelorusija: Gomel - Dinamo Minsk (Lokomotivin suparnik u pretkolu EL) 1:2;

Rusija, 1. kolo: Anži – Lokomotiv (Ćorluka 90 minuta, Krešić na klupi) 2:2, Dinamo Moskva - Volga (Dvorneković na klupi) 2:2, Kuban - Rubin 1:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije