Klasnić: Vragovi će biti prvi

Klasnić: Vragovi će biti prvi, bolji su od Arsenala

'Tottenham Hotspur\'s Croatian midfielder Luka Modric rues a missed chance during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and West Ham United at White Hart Lane in north Lo
'GLYN KIRK'
19.03.2011.
u 23:06

Modrić je igrao cijeli susret protiv West Hama, Ćorluka je izišao u 77. minuti, a Kranjčar i Pletikosa ostali su na klupi

Ivan Klasnić odigrao je četiri minute sudačkog vremena na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda, u prigradskom derbiju u kojem je njegov Bolton ostao praznih ruku. Dvije minute prije kraja Unitedova pričuva Dimitar Berbatov mirno je pospremio jedan odbijanac u mrežu Boltona za 1:0.

Arsenal je, naime, prosuo dva boda kod West Bromwich Albiona (2:2) i sad United ima, osam kola prije kraja, pet bodova više i utakmicu više od Arsenala. Bila je ovo prva Unitedova utakmica bez Alexa Fergusona na klupi; teče mu kazna od pet utakmica zabrane vođenja momčadi zbog vrijeđanja sudaca. No, bio je u telefonskoj vezi sa svojim pomoćnikom Mikeom Phelanom i u poluvremenu je "naredio" izmjenu - umjesto Hernandeza ušao je kasniji junak Berbatov... Dvoboj je obilježila i teška ozljeda Boltonova "veznjaka" Stuarta Holdena, u kojeg je u 75. minuti brutalno "ušao" Evans i odmah je opravdano dobio crveni karton! Bila je to "ničija" lopta, Evans je bio neoprezan i nije pravodobno povukao nogu, pa je "raznio" Holdenovu potkoljenicu, posjekotina se vidjela iz prvog reda tribine...

- Pukla mu je koža desetak centimetara, a tek nakon snimke znat će se je li pukla i kost. Ružno, bilo je ružno - rekao nam je Klasnić, koji se jednom sastao s loptom u tih 240 sekundi koliko je proveo na travnjaku.

A ovako je prokomentirao dvoboj:

- Na kraju je presudila klasa, iako nismo igrali loše. Zaslužili smo sigurno bod, možda čak i tri. United me baš nije fascinirao i da smo bili malo pametniji, mogli smo pobijediti - kaže Klasnić.

Iako naš napadač nije želio o tome govoriti, čini se da je pogriješio trener Boltona Owen Coyle, koji uopće nije reagirao kad je njegova momčad imala igrača više! Štoviše, United je osjetio tu neodlučnost i napravio pritisak s igračem manje, koji im se na kraju i isplatio... Upitali smo Klasnića i tko će biti engleski prvak? - Manchester United! Bolja su momčad od Arsenala - smatra Klasnić.

Tottenham već tri utakmice ne zna za pobjedu. Jučer su kod kuće remizirali s West Hamom (0:0). Luka Modrić odigrao je cijeli susret, Vedran Ćorluka 77 minuta, Niko Kranjčar i Stipe Pletikosa ostali su na klupi. Gareth Bale opovrgnuo je špekulacije da će na ljeto otići iz kluba. Produžio je sa Spursima do 2015. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

CP
copy paste
14:22 20.03.2011.

\"United me baš nije fascinirao\"-kaže klasnić. \"Ivan Klasnić očaran Manchesterom\"-kaže naslov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije