NAKON OSVOJENOG KUPA

Klopp rekao što misli o Putinu: To je rat jednog stvarno lošeg čovjeka

Jurgen Klopp
Foto: PA/Pixsell
1/3
28.02.2022.
u 23:21

Putina kao da briga za sve posljedice koje već pogađaju Rusiju. Čini se da Putina ne možemo zaustaviti, ali mu barem možemo uzrokovati više problema nego što je očekivao. Možda to pomaže ljudima u Ukrajini - zaključio je

- To mi je van svake pameti. Imam 54, skoro 55 godina i ne mogu razumjeti kako jedna odrasla osoba može cijeli svijet dovesti u takvu situaciju, posebno ljude u Ukrajini. Poznajem toliko Ukrajinaca i Rusa. Očito se ne radi o ljudima, to je rat jednog stvarno lošeg čovjeka. Moramo pokazati solidarnost. Kako je uvijek u mračnim vremenima, potrebni su vam trenuci u kojima možete razmišljati o nečemu. To je stvarno teško podnijeti, zadnja tri dana, ili kad god je počelo, svi smo stalno na telefonu. Moji bivši igrači vjerojatno su sada u ratu, ne znam točno jesu li se svi vratili u domovinu, rekao je zabrinuti Jurgen Klopp o invaziji Rusije na Ukrajinu i dodao:

Putina kao da briga za sve posljedice koje već pogađaju Rusiju. Čini se da Putina ne možemo zaustaviti, ali mu barem možemo uzrokovati više problema nego što je očekivao. Možda to pomaže ljudima u Ukrajini - zaključio je.


Inače, njemački strateg je  s Liverpoolom u nedjelju protiv Chelseaja osvojio Liga kup i to rekordni, deveti.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marengo1
00:55 01.03.2022.

Srbi to kažu drugačije,"Rusiju i Putina hvali a na mrski i neprijateljski zapad svoju usranu stražnjicu na socijalu svali. Evo najbolji dokaz je ova Anticenzura Stefanović zvana klozet Frau iz Švicarske...

TM
Trener Morskih Pasa
02:41 01.03.2022.

Ukraine - You'll Never Walk Alone 🇺🇦

PR
prahrvat
05:34 01.03.2022.

Reći za Putina da je "jedan jako loš čovjek" doista je biranje riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije