POZNAT PO KONTROVERZAMA

Klub iz šeste lige zbog nediscipline kaznio bivšeg vatrenog, oglasio se i trener

London: Prijateljska utakmica, Argentina - Hrvatska
Foto: Adam Davy
1/7
08.10.2024.
u 13:56

"Kažnjen je zbog nediscipline i zato ga nije bilo u derbiju. Sad razumijem Matjaža Keka", rekao je trener Forgić te tako podsjetio na sukobe do kojih je dolazilo između Sharbinija i aktualnog slovenskog izbornika

Anas Sharbini stekao je slavu igrajući u jadranskim rivalima Rijeci i Hajduku. U tom periodu bio je jedan od najboljih igrača HNL-a te čak i izborio mjesto u hrvatskoj reprezentaciji. Međutim, 37-godišnjak se od ozbiljnog bavljenja nogometom odavno oprostio.  Još 2018. godine je iz Rijeke prešao u niželigaša Grobničan, potom u Omišalj, a danas igra u šestoligašu Rječini, ali kao da to nije dovoljno, trener Toni Forgić izbacio ga je iz momčadi zbog nediscipline. Evo što je Forgić rekao za Sportcom:

"Anas je kažnjen zbog nediscipline i zato ga nije bilo u derbiju. Sad razumijem Matjaža Keka". Tako je podsjetio na sukobe do kojih je dolazilo između Sharbinija i aktualnog slovenskog izbornika i možda najboljeg trenera Rijeke svih vremena.

Sharbini je u reprezentaciji zaigrao tri puta, a u jednoj od njih, prijateljskoj utakmici protiv Argentine se i proslavio. Iako je Hrvatska u toj utakmici izgubila 2-1, osim što je dobio priliku igrati protiv Lionela Messija, Sharbini je zabio jedini gol na utakmici za vodstvo Hrvatske. U drugom poluvremenu preokret su kreirali Arnaldi i upravo Messi.

FOTO Modrić ima gomilu luksuznih automobila, a čuva ih u nevjerojatnoj madridskoj vili

London: Prijateljska utakmica, Argentina - Hrvatska
1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije