KAOS U KOPRIVNICI

VIDEO Nevjerojatan propust suca u HNL-u! Zašto je ovdje poništen gol? Ovo će netko morati objasniti

Koprivnica: NK Slaven Belupo protiv HNK Rijeka u 9. kolu Prve HNL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
05.10.2024.
u 20:24

Utakmica Slaven Belupa i Rijeke završila je bez golova, ali jedan detalj još će dugo za sobom vući repove. Domaći trener nakon ovoga je podivljao

U drugom subotnjem susretu devetog kola HNL-a nije bilo pobjednika, nogometaši Slaven Belupa i Rijeke su odigrali u Koprivnici 0-0. Premda su međusobno igrali posljednji na ljestvici Slaven Belupo i vodeća Rijeka razlika u kvaliteti nije bila primjetna te je nakon ujednačene borbe ogled završio bez pogodaka. Slaven Belupo je ostao posljednji na ljestvici te ima tri boda manje od najbližih mu Gorice i Lokomotive. Rijeka je drugu ligašku utakmicu u nizu odigrala 0-0. Ima bod više od Hajduka, ali Splićani imaju utakmicu manje.

Kroz prvih 45 minuta igralo se vrlo izjednačeno, s posebnim naglaskom na obranu. Oba su sastava imala nekoliko opasnih izleta u suparnički šesnaesterac i udarce, ali ono najzanimljivije dogodilo se u završnici prvog dijela. U 35. minuti domaći igrač Kovačić je glavom postigao pogodak nakon kornera, ali sudac Zebec je gol poništio zbog prekršaja u napadu. Takva odluka silno je ražestila domaće navijače, ali pogotovo ljude na klupi Slaven Belupa i njegovog trenera Kovačevića.

SPORAN TRENUTAK POGLEDAJTE OVDJE

Potom je najbolju šansu u prvom dijelu imala Rijeka. U 42. minuti je Fruk izašao sam pred golmana Slaven Belupa Suška, ali je domaći vratar spriječio pogodak.

U nastavku susreta dodatno se smanjio broj prilika. Slaven Belupo je vrlo organizirano čuvao svoja vrata, otupio je sve riječke napadačke adute, dok je s druge strane Rijeka ionako poznata po svojoj čvrstini u zadnjoj liniji. Primila je tek jedan pogodak dosad u prvenstvu.

U 83. minuti šansu je propustio domaći igrač Dolček koji je neprecizno uputio udarac prema Zlomisliću. Sama završnica nije donijela veća uzbuđenja i sve je okončano podjelom bodova.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
21:09 05.10.2024.

Ovo je još jedan dokaz da su nam suci h+u SHNL dno dna. I onda kad ne znaju obično sude za "jačeg". Sramota.

KO
KondorGoc
23:35 05.10.2024.

Mali uvijek nadrapaju 👎⚽

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije